Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 16:39

4 εκδηλώσεις του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας, 5-16 Ιουνίου

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
dimker18«Διεκδικούμε ένα καλύτερο περιβάλλον!»
Οι δράσεις στον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος συνεχίζονται.
Αύριο Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 10.00πμ στον Πεζόδρομο Μοναστηρίου στο Κερατσίνι, φυτεύουμε, ζωγραφίζουμε, συνδημιουργούμε, αγωνιζόμαστε, τραγουδάμε, γνωριζόμαστε και φροντίζουμε τον χώρο μας.
Για  τη δράση αυτή συνεργάζονται το τμήμα Πρασίνου του Δήμου με το ΚΕΘΕΑ-ΝΟΣΤΟΣ, την ΕΨΥΜΕ, το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου.
 «ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΔΕ ΣΒΗΝΕΙ ΠΟΤΕ!»
Αυτό ήταν το φετινό θέμα του διαγωνισμού του 18ου Παιδικού Παραμυθιού που διοργάνωσε το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.
Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, στον χώρο των Λιπασμάτων πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.
Μετά  την απονομή των βραβείων, οι μικροί μας φίλοι χόρεψαν και τραγούδησαν, φωτογραφήθηκαν με τον Πήτερ Παν και την Τίνκερμπελ, έπαιξαν παιχνίδια και κατανάλωσαν άφθονο μαλλί της γριάς!
Από αυτή τη δράση, δε θα μπορούσε να λείπει η Κινητή Βιβλιοθήκη του Δήμου μας, η οποία με χαρά υποδέχθηκε εκατοντάδες μικρούς, αλλά και μεγάλους φίλους. Εντυπωσιάστηκαν μπαίνοντας στο βιβλιοαυτοκίνητο, έγιναν μέλη, δανείστηκαν βιβλία, τα οποία με χαρά τοποθέτησαν στην τσάντα που δόθηκε σε όλους και παρέλαβαν αναμνηστικό σημειωματάριο-τετράδιο της Κινητής μας Βιβλιοθήκης
 
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΕΤΙΩΝΕΙΑ ΠΥΛΗ
Ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας σας προσκαλεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου στην εκδήλωση - αφιέρωμα στην Ηετιώνεια Πύλη, σε ένα ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο, σε μια καταγραφή τόπου, ανθρώπων και ιστοριών, όπου αναδύεται το ιστορικό παρελθόν της πόλης μας.
Εκεί  θα συναντήσουμε τους ανθρώπους των Κυκλάδων, της Κρήτης, της Μάνης, του Πόντου και της Μικρασίας, που μετακινήθηκαν και εγκαταστάθηκαν στην πόλη μας, κατάφεραν να επιβιώσουν και να εξελιχθούν, σε ένα τόπο εκτεταμένο γεωγραφικά όπως το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα.
Σας περιμένουμε λοιπόν την Τετάρτη 5 Ιουνίου 8.00μμ στο Πάρκο Καστράκι ( είσοδος από οδό Κανάρη )
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας σας προσκαλεί από 8 έως 16 Ιουνίου σε ένα καθημερινό πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που έχουν προετοιμάσει τα καλλιτεχνικά τμήματα του Δήμου.
Εκθέσεις ζωγραφικής, σκίτσου, αγιογραφίας, γλυπτικής, ξυλογλυπτικής, ψηφιδωτού, κεραμικής, φωτογραφίας από τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των τμημάτων. Μουσικό ρεπερτόριο από όλα τα είδη της μουσικής από τους μουσικούς μας και  ιδιαίτερες χορογραφίες από τους μικρούς και μεγάλους χορευτές των τμημάτων.
Για τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας η καλλιτεχνική δημιουργία δεν είναι πολυτέλεια για λίγους, αλλά ανάγκη όλων, όσο μικροί ή μεγάλοι και αν είμαστε!
Γι’ αυτό, κάθε χρόνο καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια τα καλλιτεχνικά τμήματα του Δήμου μας να έχουν το χαμηλότερο αντίτιμο σε σύγκριση με όλους τους δήμους της Αττικής και όσο το δυνατόν τις καλύτερες υπηρεσίες για τον πολίτη.
Σας περιμένουμε στο Πάρκο " Α.Παπανδρέου " ( Σελεπίτσαρι ) από το Σάββατο 8 Ιουνίου έως την Κυριακή 16 Ιουνίου 8.00μμ έως 10.30μμ
Στην έναρξη θα συμμετέχει και η Φιλαρμονική του Δήμου μας.
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 17:44

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση