Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 16:52

Απομακρύνονται οι ανενεργές δεξαμενές των ΕΛΠΕ από τη Χαραυγή Κερατσινίου

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

elpe13Δελτίο Τύπου Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας. Ανάμεσα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας, υπήρχαν και οι ανενεργές δεξαμενές των ΕΛΠΕ οι οποίες αποτελούσαν μια διαρκή πηγή μόλυνσης που δυσχέραινε την ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης, ιδίως εκείνων που έμεναν στην περιοχή της Χαραυγής.

 Από την πρώτη στιγμή, ως Δημοτική Αρχή θέσαμε ως στόχο το ξήλωμα των ανενεργών δεξαμενών και μετά από μακροχρόνιες προσπάθειες και πιέσεις προς τη Διοίκηση των ΕΛΠΕ η διαδικασία απομάκρυνσης ξεκίνησε.

Μετά από αυτή την ευχάριστη εξέλιξη, παύει να υφίσταται μια σοβαρή εστία μόλυνσης για την πόλη και τους κατοίκους της, ενώ παράλληλα ματαιώνονται και τα όποια σχέδια υπήρχαν για μελλοντική επαναλειτουργία τους.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, με μοναδικό σκοπό οι δημότες της πόλης μας να μπορούν να ανασαίνουν ελεύθερα.

Σ.Δ. Το θέμα είναι τι σχεδιάζουν τα ΕΛΠΕ να κάνουν σ'αυτήν την έκταση των 35 περίπου στρεμμάτων που βρίσκονται στην περιοχή της ανάπλασης και ποια είναι η πρόταση της Δημ.Αρχής και των δημοτικών παρατάξεων; Μια σοβαρή συζήτηση στο Δ.Σ μπορεί να βοηθήσει στην διαμόρφωση μιας καλής πρότασης για την πόλη που θα συμφωνούν όλοι. Έχουμε επίγνωση ότι είναι πολύ δύσκολο να συμφωνήσουν όλες οι δημοτικές κινήσεις σε προεκλογική περίοδο. Αν όμως βάλλουν πάνω από όλα το συμφέρον των δημοτών τότε ίσως να μπορέσουν να βρουν τις άκρες, αρκεί βεβαίως να καταθέσουν στο τραπέζι συγκεκριμένες προτάσεις για αυτό το θέμα. Και εννοείται να συμμετέχουν στη συζήτηση με ειλικρινή διάθεση και με επίγνωση ότι οι συναινέσεις συνήθως αποκτούν καθ'οδόν μεγαλύτερη δυναμική και είναι απολύτως αναγκαίες ιδίατερα  όταν ο αντίπαλος είναι ισχυρός.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 18:58
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση