Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 11:07

Δεν μπορώ να μιλήσω για την Άντα, της Georgia Daliana , από το fb

Επιλέγουσα ή Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
lagadianosΔεν μπορώ να μιλήσω για την Άντα που έφυγε από κοντά μας τόσο άδικα ! Μου είναι αδύνατον. Πρώτα έφυγε ο σύντροφός της ο σπουδαίος πεζογράφος Πειραιώτης Σταύρος Λαγκαδιανός και εκείνη έκανε σκοπό της ζωής της να τυπώσει τα βιβλία του που ο ίδιος δεν πρόλαβε ! Το βιβλίο του Λαγκαδιανού “οι δικές μου λέξεις “ με επιμέλεια της Άντας εκδόθηκε από τις εκδόσεις Γαβριηλιδη, αλλά δεν έφτασε στα βιβλιοπωλεία γιατί μια μέρα μετά την παρουσίαση πέθανε ο Γαβριηλίδης και το βιβλίο κατασχέθηκε και καταστράφηκε μαζί με όλα τα υπόλοιπα του εκδοτικού οίκου από τις τράπεζες !
Αυτό ήταν μεγάλο πλήγμα για την Άντα ! Ακολούθησε ο θάνατος του αδελφού της και τώρα έφυγε και εκείνη χτυπημένη και παρατημένη στην άσφαλτο από έναν μεθυσμένο οδηγό …
Το όνειρο της ήταν να δει τυπωμένο τον “Αλέξανδρο “ το μεγάλο ονειρικό μυθιστόρημα του Σταύρου αλλά δυστυχώς την πρόλαβε ο θάνατος .
Λυπάμαι αφάνταστα.
Στη φωτο η Άντα συγκινημένη και χαρούμενη στην παρουσίαση του βιβλιου του Σταυρου Λαγκαδιανου “ οι δικές μου λέξεις “ και στο λινκ η συνέντευξη που μου παραχώρησε με αφορμή την έκδοση του βιβλιου.
Σταύρος Λαγκαδιανός: Ο γητευτής των λέξεων , μία συνέντευξη του Λαγκαδιανού στη Γεωργία Δαλιανά
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 11:18

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση