Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 20:26

Ως εδώ κ.Δήμαρχε. Δελτίο τύπου του συνδυασμού Κερατσίνι Δραπετσώνα # Αλλάζουμε

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

allazoume1Από τον νόμο, ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Βρεττάκος προτρέπετε να παραδώσει στις παρατάξεις που συναποτελούν το Δημοτικό Συμβούλιο χώρους-γραφεία για την καλύτερη λειτουργία των θεσμικών τους υποχρεώσεων.

Ενάμιση χρόνο μετά την επίσημη ανάληψη της θητείας του, δυο σχεδόν χρόνια από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, ο κ. Βρεττάκος ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα. Στον μοναδικό συνδυασμό που έχει παραχωρήσει γραφείο είναι αυτός του κ. Διαλινάκη, επιβεβαιώνοντας την πίστη και υποταγή του στον δικομματισμό, ενώ η «τυχερή» παράταξη του ΚΚΕ διατηρεί τον χώρο που είχε από την προηγούμενη θητεία της.

Και η δική του παράταξη διαθέτει χώρο αλλά ο κ. Βρεττάκος όποια παραταξιακή συνέλευση χρειάζεται, την κάνει στο δημαρχιακό μέγαρο που είναι υπό την επίβλεψη του.

 Ο φόβος του κ. Βρεττάκου μήπως οι αντίπαλοι του αισθανθούν άνετα εκτελώντας τις εθελοντικές διαβουλεύσεις τους περί τα δημοτικά πράγματα, τον οδηγεί σε καταπάτηση των πιο απλών δημοκρατικών υποχρεώσεων του που περιλαμβάνει ο νόμος για την τοπική αυτοδιοίκηση και του οποίου υποτίθεται ότι είναι θεματοφύλακας. Κατά την προσφιλή του μέθοδο μάλιστα, προσπαθεί να στρέψει τον ένα κατά του άλλου, τις δημοτικές παρατάξεις κατά συλλόγων, σκαρφιζόμενος δικαιολογίες ότι θα βγάλει τους μεν από χώρους που έχει παραχωρήσει για να βάλλει τους δε.

ΩΣ ΕΔΩ κύριε δήμαρχε.

Οφείλεις όσο κι αν σε στεναχωρεί, όσο κι αν σου φαίνεται αδιανόητο, όσο κι αν αντιβαίνει στις δικές σου «δημοκρατικές» αρχές, να παραδώσεις χώρους στις παρατάξεις. Η συμπεριφορά προς τους αντίπαλους, ευτυχώς, δεν έχει αφεθεί στα δικά σου χέρια, προβλέπεται από την Δημοκρατία.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τώρα να λήξεις την εκκρεμότητα που κρατάς σε ολόκληρη την θητεία σου. 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 20:31

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση