Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 15:28

Ποσοστά, ψήφοι και βουλευτές στην Α' και Β' Πειραιώς και στο δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας

Επιλέγουσα ή Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ekloges19Για την ιστορία του πράματος κάνουμε μία αναφορά στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Με συμμετοχή 57,92% (5.769.503 και με Άκυρα - Λευκά 2,08% για τα τελικά αποτελέσματα πατήστε  ekloges.ypes.gr  όπου θα σας εμφανιστεί ο πίνακας  των αποτελεσμάτων. Για κάθε κόμμα υπάρχει το ποσοστό του, ο αριθμός των ψήφων του, οι βουλευτές που εκλέγει και τα αντίστοιχα αποτελέσματα των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015.

 Πατώντας  ekloges.ypes.gr   θα σας εμφανιστούν τα αναλυτικά αποτελέσματα  στη Β' Πειραιώς και  ekloges.ypes.gr της Α' Πειραιώς.  

Πατώντας  ekloges.ypes.gr   και το κουτάκι δεξιά με την ένδειξη Υποψήφιοι, θα σας εμφανιστούν οι σταυροί των υποψηφίων της Ν.Δ στην Α' Πειραιώς όπου εκλέγονται 5, οι σταυροί των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια περιφέρεια, εκλέγεται 1. 

Πατώντας  ekloges.ypes.gr  και το κουτάκι δεξιά με την ένδειξη Υποψήφιοι,  θα σας εμφανιστούν οι σταυροί των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Πειραιώς όπου εκλέγονται 3, της Ν.Δ, εκλέγονται 2, του ΚΚΕ, εκλέγεται μία, του ΜέΡΑ 25, εκλέγεται 1 και της Ελληνικής Λύσης, εκλέγεται μία.

Τέλος πατώντας  ekloges.ypes.gr  θα σας εμφανιστούν τα αποτελέσματα στο δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας

 
 
                           
         
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 19:19

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση