Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 16:54

Τρία δελτία τύπου/ανακοινώσεις Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Επιλέγουσα ή Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

dimker26«ΖΩΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΟΙΧΟΥΣ» ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΕΞΩΣΤΗΣ Β’»

Η θεατρική ομάδα «Εξώστης Β’» του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κερατσινίου «Αγίου Μηνά» στο πλαίσιο του νεοσύστατου θεσμού του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας «Πάρκο-Θέατρο» σας καλεί στη θεατρική παράσταση «Ζωές σε τέσσερις τοίχους» .

Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 9.00μμ στον θερινό δημοτικό κινηματογράφο «Αλέκος Χρυσοστομίδης» στο πάρκο Ανδρ. Παπανδρέου ( Σελεπίτσαρι )

ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΑΓΑΘΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Για έναν ακόμη μήνα ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου μερίμνησε και πρόσφερε ανακούφιση σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας, που προσπαθούν να επιβιώσουν σε συνθήκες παρατεταμένης κρίσης, με πενιχρά μέσα.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο ολοκλήρωσε ακόμη μια καθιερωμένη δωρεάν διανομή, με τα πακέτα ειδών πρώτης ανάγκης.

Δεκάδες άπορες οικογένειες, λαμβάνουν ουσιαστική ενίσχυση στην καθημερινή και άνιση μάχη που δίνουν για διαβίωση, με τις ανάγκες διαρκώς να αυξάνονται στη σκιά του πληθωρισμού και της σαρωτικής ακρίβειας που γονατίζει τα νοικοκυριά.

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, πάντοτε με οδηγό το σεβασμό, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση κι ως επί το πλείστον με ίδιους πόρους, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να στηρίξει όσους και όσες πραγματικά το χρειάζονται.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Άλλη μία καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας, για παιδιά δημοτικού, με ελεύθερη είσοδο, έφτασε στο τέλος της.

Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά και τους γονείς που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή της ανάγνωσης και της χαράς!

Για πρώτη φορά, οι δράσεις της Βιβλιοθήκης πραγματοποιήθηκαν στο βιβλιοαυτοκίνητο, την κινητή μας βιβλιοθήκη, στο φιλόξενο και καταπράσινο πάρκο "Ανδρέας Παπανδρέου", στο Σελεπίτσαρι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εθελοντές εμψυχωτές μας, που με πολύ κέφι και αγάπη, μας ταξίδεψαν στον χώρο των βιβλίων, της μουσικής, της οικολογίας, στα ιδεώδη του αθλητισμού, του χορού και της γιόγκα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τις συγγραφείς: Φραντζέσκα Αλεξοπούλου Πετράκη, Δήμητρα Φώτου, 'Ερικα Αθανασίου και Ελπίδα Μηναδάκη.

Την εκπαιδευτικό Ειρήνη Μόφορη-Πάχου.
Τη μουσικό Βάσω Τσουχνικά.
Τις γυμνάστριες Αναστασία Θωμαϊδου και Χριστιάνα Παπαδοπούλου.

Ευχόμαστε σε όλους και όλες καλό καλοκαίρι με πολλές βουτιές σε θάλασσες και ενδιαφέροντα βιβλία!

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 11:28

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση