Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 16:34

Άγνωστοι εγκατέλειψαν το Σάββατο στο Κερατσίνι και επί της Αναπαύσεως και Πλάτωνος τσάντα με τέσσερις χειροβομβίδες και περίστροφο. Χθες αναγνωρίστηκε ο οδηγός της μοτοσυκλέτας

Επιλέγουσα ή Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

dimker37Δύο άτομα εποχούμενα σε μοτοσυκλέτα , δεν σταμάτησαν σε σήμα της ομάδας ΔΙΑΣ για έλεγχο στην οδό Αναπαύσεως στο Κερατσίνι και διαφεύγοντας εγκατέλειψαν στην διασταύρωση Αναπαύσεως και Πλάτωνος ένα τσαντάκι που περιείχε τέσσερις χειροβομβίδες, ένα περίστροφο 38 χιλιοστών και ένα γκλοπ.

Ακολούθησε επιχείρηση για τον εντοπισμό των δύο επιβαινόντων, οι οποίοι εγκατέλειψαν σε άλλο σημείο και τη μοτοσικλέτα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται. Αργότερα διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα που  θεωρήθηκε ύποπτη, τελικά δεν ήταν η ίδια με αυτή που εμπλέκεται στο περιστατικό.

Στο σημείο κατέφθασε ομάδα της εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών ενώ η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στις οδούς Αναπαύσεως, Πλάτωνος και Ελευθερίου Βενιζέλου, Ανδριανού και Αγ. Παντελεήμονος, Πλάτωνος και Αθ. Μιαούλη.

Η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε αργότερα να ταυτοποιήσει τον οδηγό της μοτοσικλέτας που πέταξε το τσαντάκι. Ο άνδρας, ηλικίας 27 ετών, αναγνωρίστηκε όταν έχασε την ταυτότητά του στο σημείο του συμβάντος (κουφό, ε;). Πρόκειται για άτομο που στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για σωματικές βλάβες και ενδοοικογενειακή βία. Παρόλο που οι Αρχές τον θεωρούν συνδεδεμένο με ποινικά στοιχεία, δεν τον κατατάσσουν στους «βαρείς» εγκληματίες.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 12:29

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση