Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 10:28

Μια φωνή της λογικής, απαραίτητη στο δημοτικό συμβούλιο!

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

kalpi1Ο Παντελής Καμάς για 4 χρόνια περπάτησε σε κάθε γωνιά του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας και κατάφερε να γίνει αναγνωρίσιμος στους δρόμους και στα κινήματα της πόλης, αναδεικνύοντας θέματα, στηρίζοντας κινητοποιήσεις, τιμώντας τους δημότες που επέλεξαν να τους εκπροσωπήσει στις προηγούμενες εκλογές.

Σε όλη την προηγούμενη τετραετία ήταν φωνή της λογικής στο δημοτικό συμβούλιο. Με τις  τοποθετήσεις του,  για τα μεγάλα θέματα και τα μικρά θέματα της πόλης, στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου απέδειξε στην πράξη τι σημαίνει να λειτουργείς σαν ίσος απέναντι σε ίσους, να έχεις την ικανότητα να συνθέτεις απόψεις, να παρουσιάζεις τις ανάγκες της  κοινωνίας  μακριά από ηγεμονισμούς και σκοπιμότητες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοτική κίνηση «αλλάζουμε» στην οποία είναι επικεφαλής,  τα τελευταία χρόνια συμπορεύτηκε, κάποιες φορές με μεγάλη επιτυχία, με πολίτες,  με συλλογικότητες και κινήματα που μάχονται ενάντια στην εξαθλίωση της κοινωνίας και την φτωχοποίηση των ανθρώπων. Κάλυψε με επιτυχία το κενό που υπάρχει στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μεταξύ εξουσίας και κοινωνίας και προσπάθησε με δράσεις, πυκνή ενημέρωση και ακτιβιστικές κινήσεις να αλλάξει, σε κάποιο βαθμό, την καθημερινότητα των ανθρώπων σε αυτή την πόλη. Επιπλέον, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, ότι στο τέλος της προηγούμενης τετραετίας  αντιστάθηκε στις απαιτήσεις των «επώνυμων» αυτοδιοικητικών  καριέρας, και  με πολιτικό κόστος τους έδειξε την έξοδο, οδηγώντας τους αλλού να ικανοποιήσουν τα σχέδια τους. 

Σήμερα, λίγες μέρες πριν η κάλπη αναδείξει τους νέους δημοτικούς άρχοντες η στήριξη και η ψήφος στη δημοτική κίνηση «αλλάζουμε» και στον Παντελή Καμά είναι αναγκαία όσο ποτέ!

Το νέο δημοτικό συμβούλιο  θα βρεθεί απέναντι στα μεγάλα προβλήματα της πόλης, τα οποία μόλις σβήσουν τα φώτα της προεκλογικής περιόδου θα έρθουν στο προσκήνιο (σκουπιδοεργοστάσιο, oil one, νεκροταφείο Ανάστασης, σταθμοί μεταφόρτωσης απορριμμάτων, επέκταση λιμανιού, Ναφθα, κλπ).

Οι ενημερωμένες, ψύχραιμες, συνεπείς φωνές, θα δείξουν το μέτρο, θα φέρουν την ισορροπία στο δημοτικό συμβούλιο, θα αντισταθούν στην αλαζονεία των ποικιλώνυμων εξουσιών και θα οδηγήσουν σε ενδιαφέρουσες, συμφέρουσες αποφάσεις για την πόλη!

 Ο Παντ. Καμάς και η δημοτική κίνηση «αλλάζουμε» στην προηγούμενη τετραετία απέδειξαν ότι είναι μια από αυτές τις φωνές, και σίγουρα, από όποια θέση, θα είναι αναγκαία και απαραίτητη στην επόμενη μέρα του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας!

2.10.2023 
 Νικ. Χάνος
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 10:34

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση