Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 18:13

Ειδήσεις μικρές, καλές που μας φάνηκαν και ενδιαφέρουσες σχετικές με τους δήμους του Πειραιά και την Περιφέρεια Αττικής

Επιλέγουσα ή Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

raliosΠειραιάς: Ο κ. Μώραλης τόνισε ότι, και η Β΄ Δημοτική Κοινότητα θα βρίσκεται στο επίκεντρο τα επόμενα χρόνια, σημειώνοντας ότι το μεγάλο έργο της για αυτήν τη θητεία είναι η δημιουργία ενός εμβληματικού Δημαρχείου, στο κτήριο της πρώην Ραλλείου, στο κέντρο της πόλης, το οποίο θα αντανακλά την ιστορία και το μέλλον του Πειραιά . «Να αναδείξουμε το Δημοτικό Θέατρο, τη Ξυλαποθήκη, τον σταθμό του μετρό και να αναβαθμίσουμε τον Τινάνειο Κήπο», υπογράμμισε ο κ. Μώραλης. Επιπλέον, ανέφερε ότι «με σκληρή δουλειά θα βελτιώσουμε την εικόνα και τη λειτουργικότητα των δρόμων και των πεζοδρομίων».

Στη φωτό η Ράλλειος τότε που ο Δήμος είχε επιλέξει για να κατασκευαστεί στη θέση της το Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά. Στη συνέχεια άλλαξε γνώμη, φυσικά και κάποιοι λόγοι θα υπήρχαν, όμως δεν έπεσαν στην αντίληψή μου.

Περιφέρεια Αττικής:  1544: Ο τηλεφωνικός αριθμός για προβλήματα στους δρόμους της Αττικής  

Πειραιάς:  4 ηλεκτρικά λεωφορεία στον στόλο της Δημοτικής Συγκοινωνίας Πειραιά  

Κερατσίνι Δραπετσώνα:  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΣΒΑΚ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΚΕΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Κερατσινίου. Δραπετσώνας  

Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας: Θέσεις γιατρών με ετήσιες συμβάσεις  1.Παροχή υπηρεσιών για θέματα υγείας και ιατρικής φροντίδας στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας»

και 2. «Παροχή υπηρεσιών για θέματα υγείας και ιατρικής φροντίδας στα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας». 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  

Πειραιάς:  Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Πειραιά τη Δευτέρα 26.2 : Τι θα ρωτήσουν οι παρατάξεις τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη

Αττική: «Όχι» στην αφισορύπανση: Η Περιφέρεια Αττικής «κατεβάζει» τις παράνομες αφίσες. Μηδενική ανοχή στην αφισορύπανση λέει η Περιφέρεια Αττικής και ήδη έχει αρχίσει η συλλογή τους από διάφορα σημεία της Αθήνας. Οι αφίσες που συνέλεξαν τα συνεργεία της Περιφέρειας διαφήμιζαν το 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Από διάφορα σημεία της Αθήνας συνεργεία της Περιφέρειας αφαιρούν παράνομα τοποθετημένες αφίσσες. 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 18:56

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση