Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 15:55

ΧΡ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ: Επιτακτική ανάγκη στελέχωσης και λειτουργίας του νέου Κέντρου Υγείας Κερατσινίου

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

dimker87Αυτήν την εποχή στο καινούργιο κτήριο του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου γίνονται τακτοποιήσεις, επεμβάσεις και διάφορα μικροέργα έτσι ώστε να είναι έτοιμο σε ένα περίπου μήνα που θα ξεκινήσει η λειτουργία του. Το θέμα είναι ότι μέχρι στιγμή δεν έχουν γίνει όλοι εκείνοι οι διορισμοί μονίμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για να μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του ως Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου.

Πριν μία εβδομάδα αναρτήσαμε στη Σταγόνα ένα άρθρο μας (  Κέντρο Υγείας Κερατσινίου: Μία αρχή που δυστυχώς είναι κατά πολύ μικρότερη από το ήμισυ του παντός ) το συμπέρασμα του οποίου ήταν πως ο Δήμος και το Δ.Σ θα πρέπει να ασκήσουν διαρκείας πιέσεις στο υπουργείο Υγείας για να μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς στο πεδίο της πρωτοβάθμιας υγειονομικής φροντίδας το Κέντρο αυτό που αφορά στους 90 χιλ. κατοίκους της πόλης του Κερατσινίου.

Ακολουθεί το 10' αφιέρωμα του OnCamera.gr και μία συνέντευξη του Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρ. Βρεττάκου, στην εκπομπή "ΕΡΓΟΡΑΜΑ", με αφορμή την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου Κέντρου Υγείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας και την ανάγκη η πολιτεία να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση στελέχωση και λειτουργία του. 

 

Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση