Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 17:38

Survivol και ξερό ψωμί...

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με δική μου πρωτοβουλία νομίζω ότι δεν θα καθόμουν να παρακολουθήσω το Survivol. Το λέω, γιατί ποτέ μου δεν έγινα φάν των ριάλιτι που έκαναν θραύση πριν μερικά χρόνια. Αλλά επειδή γύρω μου και στα ΜΜΕ πολλά άκουγα για το τωρινό του Σκάι, είπα ας ρίξω μια ματιά να δω τι τρέχει. Τρεις ματιές έριξα και δεν άντεξα πάνω από ένα τέταρτο. Στην ουσία βαρέθηκα, και μακάρι να κάνω λάθος, πιστεύω ότι το ίδιο θα βαριόμουνα και τους συμπατριώτες μας που σκίζονται σ'αυτό το παιχνίδι, αν καθόμασταν στο ίδιο το τραπέζι γύρω από μία καράφα κρασάκι. Κι αυτοί βεβαίως εμένα. Ή μήπως αν δεν υπήρχε το έπαθλο των 100 χιλ. οι άνθρωποι αυτοί να κυκλοφορούσαν στα ίσα τους και να έβγαζαν και τα καλά τους στοιχεία; Έτσι μπορεί και να παιζόταν ανάμεσά μας ένα ενδιαφέρον και ευεργετικό παιχνίδι αλληλοεπιδράσεων στην ταβέρνα.

 

Δύσκολο, αλλά όχι και εντελώς απίθανο.Το λέω αυτό έχοντας ως άλφα το ότι με γνωστούς και φίλους που σποραδικά το παρακολουθούν, τίποτα δεν άλλαξε μεταξύ μας. Τέλος πάντων δεν είχα σκοπό να γράψω κάτι για το survivol, που την περασμένη εβδομάδα το παρακολουθήσαν πάνω από 2 εκ. τηλεθεατές. Διάβασα όμως αυτά που έγραψε ο  Άρης Δημοκίδης στη lifo στις 24.3 με τον τίτλο "Αυτό το άρθρο δεν είναι μόνο για όσους δεν βλέπουν το survivol" και υπότιτλο: "Είμαστε λίγοι αλλά έχουμε τους λόγους μας. Να οι δικοί μου 5". 

Πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστεί αυτό το άρθρο, που εκτιμώ ότι σχεδόν όλοι απ'αυτούς που θα το διαβάσουν θα ανήκουν στην μειοψηφία των τηλεοπτικών θεατών.  

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 20:18
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση