Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

O Luca de Salvia και o Coxx Ceramics παρουσιάζουν εικαστικά έργα μεικτής τεχνικής και κεραμικά στην κοινή έκθεση «Mega Trash», 7.7-30.8

Τρίτη, 9. Αύγουστος 2022, 08:00am - 10:00pm
Επισκέψεις : 77

luca de Salvia Mega trash low ResO Luca de Salvia και o Coxx Ceramics εμπνέονται από τη σημειολογία των σκουπιδιών και παρουσιάζουν εικαστικά έργα μεικτής τεχνικής και κεραμικά στην κοινή έκθεση «Mega Trash», που θα πραγματοποιηθεί στο project space του βιβλιοπωλείου Hyper Hypo στην οδό Βορέου 10, στο κέντρο της Αθήνας.

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα.

Ο Luca de Salvia, που συγχρόνως επιμελείται την έκθεση, αναφέρει: «Πρόκειται για μια σειρά 6 ζωγραφικών έργων που απεικονίζουν σύγχρονα σκουπίδια στον δρόμο. Αποτελούν φόρο τιμής στην “αισθητική των ερειπίων”, που σημαίνει ότι τα σκουπίδια προδίδουν την ιστορία τους μέσα από τη φθορά τους».

Ως πρώην γραφίστας σε διαφημιστικές εταιρείες, ο Luca ανέπτυξε μια σχέση αγάπης και μίσους για τον σύγχρονο καταναλωτισμό, και αυτό διερευνά μέσα από αυτή την έκθεση.

Από την πλευρά του ο Coxx Ceramics αναφέρει: «Χρησιμοποίησα ένα παλιό, χρησιμοποιημένο και σχεδόν κατεστραμμένο ζευγάρι Nike Air Max για να φτιάξω μια σειρά από ζωγραφισμένα κεραμικά αντικείμενα. Οι φόρμες που προέκυψαν από τη μετάβαση του αντικείμενου από καινούργιο παπούτσι σε σκουπίδι με ενέπνευσαν για την δημιουργία των κεραμικών».

Η έκθεση «Mega Trash» θα διαρκέσει έως το τέλος Αυγούστου στις μέρες και ώρες λειτουργίας του Hyper Hypo.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 211 7359628

Πίσω