Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

Τιμούμε τον Σωτήρη Αλεξόπουλο και τους αγώνες του, στις 29.5 στην παραλία της Φρεαττύδας

Κυριακή, 29. Μαίος 2022, 08:00pm
Επισκέψεις : 55

alexopulosΠέρασε ένας χρόνος από τότε που ο Σωτήρης Αλεξόπουλος δε βρίσκεται ...ανάμεσά μας.

Η "Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία για τους Μετανάστες και τους Πρόσφυγες" και το κίνημα "Όχι Λιμάνι στην Πειραϊκή", καθώς και οι φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοί του, τιμώντας τη μνήμη του, αισθανόμαστε την ανάγκη να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για το πείσμα, τους αγώνες του και για όσα απλόχερα έδωσε σε όλους, όσοι τον γνωρίσαμε και σταθήκαμε στο πλάι του.
Την Κυριακή 29 του Μάη στις 8 το βράδυ δίνουμε το ραντεβού μας στην παραλία της Φρεαττύδας, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου Διογένης. Στην περιοχή που δόθηκαν και συνεχίζουν να δίνονται για πάνω από δυο δεκαετίες αγώνες για την ελεύθερη πρόσβαση, σε ελεύθερες από την κερδοσκοπία ακτές.

Θα είμαστε όλοι κι όλες εκεί, όσοι κι όσες συμπορευτήκαμε, αγωνιστήκαμε, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και καταφέραμε να βγούμε νικητές σε πολλούς κοινωνικούς αγώνες. Θα παρακολουθήσουμε σκηνές από τις δράσεις του, θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί και θα τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας στη μνήμη του, τόσο δυνατά, όσο να μας ακούσει από εκεί που με το γλυκό του χαμόγελο θα μας παρακολουθεί...

Πίσω