Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 10:56

Τα βραβεία της Ελληνικής κουζίνας 2020

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

athinorΗ τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας για το 2020 από το Αθηνόραμα έγινε την Δευτέρα 13 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης σε μια βραδιά όπου το χειροκρότημα, το χιούμορ και η υψηλή ποιότητα της εθνικής μας γαστρονομίας εκμηδένισαν νοερά τις υποχρεωτικές αποστάσεις και έδωσαν το σύνθημα για την επανεκκίνηση της εστίασης.

Η γαστρονομική κούρσα των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας, του θεσμού που έχει ως σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων εστιατορίων της χώρας που δημιουργούν ελληνική κουζίνα, κορυφώθηκε την περασμένη Δευτέρα. Το Varoulko Seaside του Λευτέρη Λαζάρου διατήρησε την πρωτιά που είχε από την περσινή χρονιά ενώ συνολικά, κατά τη διάρκεια της τελετής απονεμήθηκαν 57 βραβεία σε εστιατόρια όλης της Ελλάδας, τα οποία συγκέντρωσαν - από την γευσιγνωστική ομάδα του Αθηνοράματος και του Alpha Guide - βαθμολογία από 14/20 και πάνω.  

Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες της τελετής βράβευσης, ήταν μια πραγματική γιορτή, την οποία το Αθηνόραμα ενέταξε στην πρωτοβουλία του «Restaurants: Back For Good», μια κίνηση που έχει σαν στόχο να ενεργοποιήσει το καταναλωτικό κοινό μέσα από θεσμικές δράσεις και ειδικές ενέργειες για την επανεκκίνηση της εστιατορικής σκηνής της χώρας.

Δείτε εδώ όλα τα εστιατόρια που βραβεύτηκαν για το 2020. Κάνοντας κλικ σε κάθε τίτλο, εμφανίζονται περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκρινένο εστιατόριο. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 11:25

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση