Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 16:45

Τι καταγγέλλει ο δήμαρχος Χρ.Βρεττάκος για τη δυσοσμία στη Δραπετσώνα στο Mega

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
vretakos1Τι καταγγέλλει ο δήμαρχος

Την κραυγή αγωνίας και το επιτακτικό αίτημα για απομάκρυνση των ρυπογόνων εγκαταστάσεων, εξέφρασε ο δήμαρχος Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος, μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο».

Αφήνοντας σαφείς αιχμές για την αβελτηρία του υπουργού Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη, ο δήμαρχος τόνισε:
«Την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Χατζηδάκης είπε στην εκπομπή σας ότι τώρα ενημερώθηκε για το πρόβλημα. Από τον πρώτο μήνα που είναι στο υπουργείο του, έκανα συνάντηση με τον γενικό του γραμματέα. Ήθελα να συναντηθώ με τον ίδιο, αλλά δεν τα κατάφερα. Έχει ενημέρωση. Από τις μετρήσεις που στέλνουμε εμείς και η περιφέρεια στο αρμόδιο υπουργείο.
Πριν δύο χρόνια, όταν το υπουργείο μας δήλωσε ότι δεν μπορεί να υλοποιήσει τη βασική του υποχρέωση για προστασία της υγείας των ανθρώπων, πήγαμε στο Δημόκριτο και το Αστεροσκοπείο.
Ότι στοιχεία έχουμε, τα έχει το αρμόδιο υπουργείο. Ακουσα τον κ. Χατζηδάκη, να κάνει λόγο για νέες μετρήσεις. Έχει το Δημόκριτο και το Αστεροσκοπείο να του πουν όσα χρειάζεται. Αυτά είναι υπεκφυγές.
Κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να επιλέξει αν θέλει στηρίξει τη δημόσια υγεία των κατοίκων της περιοχής με πρακτικό τρόπο. Χορτάσαμε με λόγια συμπάθειας.
Εδώ και πέντε χρόνια το αίτημα των ανθρώπων είναι ότι πρέπει να μετεγκατασταθούν άμεσα οι βιομηχανικές δραστηριότητες μέσα από τα σπίτια μας. Είναι τα σπίτια μας, τα σχολεία μας εκεί, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτό το πράγμα».

Πατώντας   εδώ  θα σας εμφανιστεί ολόκληρο το άρθρο, το ρεπορτάζ και όσα είπε ο δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας στην εκπομπή "σαββατοκύριακο στο mega" στις 6.9

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 16:58

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση