Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 22:37

Η επίθεση της Oil One εναντίον του ομίλου Μαρινάκη, της αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Στ.Αντωνάκου και του δημάρχου Χρ.Βρεττάκου

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

melissanidisΣ.Δ:  Αν η λειτουργία της Oil One  "αποδεδειγμένα και έμπρακτα εξυπηρετεί την δημόσια υγεία και την ποιότητα ζωής των πολιτών", τότε πως εξηγείται που οι κάτοικοι της Δραπετσώνας, Κερατσινίου, Περάματος και Δ.Πειραιά, ανεξαρτήτως ποια ομάδα υποστηρίζουν, υποφέρουν εδώ και πέντε χρόνια από μια βαριά δυσοσμία που προφανώς κάνει κακό στην υγεία τους; Μια αποδεκτή εξήγηση, ας πούμε από ψυχιατρικής σκοπιάς, είναι πως για κάποιους ανεξιχνίαστους λόγους, παθαίνουν ομαδική οσφρική παράκρουση σ'αυτήν την περιοχή του Πειραιά εκατό χιλιάδες άνθρωποι.

Πάντως, είμαστε στ'αλήθεια περίεργοι πόσο θα αντέξουν να ζήσουν οι ιδιοκτήτες και τα διευθυντικά στελέχη της Oil One στη Δραπετσώνα ή στο Κερατσίνι, όπου εξ αιτίας τους η ποιότητα της ζωής των κατοίκων σ'αυτές τις περιοχές είναι υψηλής ποιότητας. Μια βδομάδα είναι πολύ ή λίγο; 

Ανακοίνωση εξέδωσε η Oil One του Δημήτρη Μελισσανίδη και εξαπέλυσε επίθεση στον μιντιακό όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και στον Δήμαρχο Κερατσινίου, Χρήστο Βρεττάκο και στην Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου, η οποία προ ημερών είχε στοχοποιηθεί γιατί είχε μιλήσει στο MEGA για τις περιβαλλοντικά επιβαρυντικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις και για τον αγώνα που δίνουν προκειμένου να απομακρυνθούν και να μετατραπεί ο χώρος των λιπασμάτων σε κέντρο αναψυχής και πολιτισμού.

Η ανακοίνωση:

«Τις προηγούμενες μέρες γίναμε στόχος μιας πρωτοφανούς συντονισμένης επίθεσης μέσω συγκεκριμένων δελτίων ειδήσεων, ιστοσελίδων, εφημερίδων.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο δήθεν ανεξάρτητος, αντικειμενικός και αθώος Μιντιακός όμιλος που ταυτίζεται απροκάλυπτα με τα οικονομικά συμφέροντα και τις επικοινωνιακές μεθοδεύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, αναλαμβάνει μια διατεταγμένη αποστολή με επιστρατευμένη δημοσιογραφική δράση και ουσιαστική συνεργασία με τους εκλεκτούς της αυτοδιοίκησης, τον Δήμαρχο Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο και την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου.

Σε αγαστή σύμπραξη ο όμιλος Μαρινάκη προσπαθεί για μια ακόμη φορά με ψέματα και παραπληροφόρηση να στιγματίσει και να συκοφαντήσει τόσο την OIL ONE, μία από τις πλέον σύγχρονες περιβαλλοντικές μονάδες του κόσμου, όσο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη προσωπικά.

Τα δημοσιεύματα αυτά και η συντεταγμένη επίθεση από όλα τα Μέσα και τους ανθρώπους του Βαγγέλη Μαρινάκη αποκαλύπτουν τη διασύνδεση οικονομικών συμφερόντων και μιντιακών σχεδιασμών με ορισμένους άρχοντες της αυτοδιοίκησης στην περιοχή του Πειραιά.

Ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος:

Η προσβολή και ο στιγματισμός της Νομοθετικής εξουσίας (Βουλή, κόμματα και βουλευτές) και της Εκτελεστικής εξουσίας (κυβερνήσεις και υπουργοί από το 2012 μέχρι σήμερα) για δήθεν «χαριστικές» αποφάσεις.

Ο εκφοβισμός και ο εκβιασμός των Υπουργείων, της αποκεντρωμένης διοίκησης, των κρατικών αρχών και υπηρεσιών.

Η αμαύρωση της εικόνας και η παράνομη διακοπή της λειτουργίας της OIL ONE, μιας από τις πιο προηγμένες περιβαλλοντικές υποδομές, που αποδεδειγμένα και έμπρακτα εξυπηρετεί την δημόσια υγεία και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Η υπονόμευση και ο ευτελισμός των ελεγκτικών μηχανισμών.

Ο Όμιλος του Βαγγέλη Μαρινάκη ματαιοπονεί γιατί συγκρούεται με την αλήθεια και την πραγματικότητα των νόμων, εθνικών και ενωσιακών.

Τους πληροφορούμε για μια ακόμη φορά τα εξής:

Η OIL ONE είναι αναγνωρισμένη διεθνώς ως μία από τις πιο σύγχρονες περιβαλλοντικές υποδομές στον κόσμο.

Ως σύγχρονη περιβαλλοντική υποδομή είναι απολύτως νόμιμη και συμβατή με τον Χωροταξικό Ρυθμιστικό Σχεδιασμό της Αττικής καθώς η ύπαρξη και η λειτουργία της είναι υποχρεωτική από την Ελληνική και Διεθνή νομοθεσία, η αδιάλειπτη λειτουργία της είναι κρίσιμη και καθοριστική για την συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία του λιμανιού του Πειραιά και για την προστασία του χερσαίου και θαλάσσιου περιβάλλοντος, καθώς και της δημόσιας υγείας.

Ως σύγχρονη περιβαλλοντική υποδομή ενσωματώνει τις πιο εξελιγμένες αντιρυπογόνες τεχνολογίες, ενώ παρακολουθείται και ελέγχεται ανελλιπώς από αξιόπιστους και φερέγγυους Δημόσιους και Πανεπιστημιακούς φορείς όπως το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Αστεροσκοπείο Αθηνών και το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στον έλεγχο που διενεργήθηκε για πολλοστή φορά από κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Περιβάλλοντος στις 19 Μαΐου 2020: ΔΕΝ διαπιστώθηκε ρύπανση ή υποβάθμιση του περιβάλλοντος και ΔΕΝ έγιναν αισθητές οσμές πέριξ της εγκατάστασης σε ακτίνα 100 μέτρων.

Ο όμιλος του Βαγγέλη Μαρινάκη και οι συν αυτώ οφείλουν να γνωρίζουν ότι τα μυθεύματα, η παραπληροφόρηση τους, οι κινδυνολογίες και τα ψέματα τους έχουν διαψευσθεί από τα πορίσματα όλων των ελεγκτών περιβάλλοντος είτε κατά τους καθιερωμένους ελέγχους τους είτε μετά από τις διατεταγμένες καταγγελίες των «εκλεκτών» προσώπων της αυτοδιοίκησης.

Η γνωστή «παρέα» του Πειραιά οφείλει να γνωρίζει ότι η OIL ONE δεν φοβάται και δεν εκβιάζεται, όσο ο πόλεμος γίνεται με νόμιμα μέσα, γιατί λειτουργεί σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και κανόνες που προβλέπονται από την περιβαλλοντική νομοθεσία της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή ο Δήμαρχος και η υπόλοιπη παρέα του Πειραιά έχουν στοχοποιήσει με απαράδεκτη και παράνομη εμμονή την OIL ONE, οποιαδήποτε απόπειρα για προβοκάτσια και οποιοδήποτε σαμποτάζ, θα έχει αυτούς ως ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς».

Πηγή:  fws.gr : OIL ONE: «Διατεταγμένη αποστολή και επικοινωνιακές μεθοδεύσεις – Δεν εκβιαζόμαστε»

Η ανακοίνωση της Αντιπεριφερειάρχου Πειραιά Σταυρούλας Αντωνάκου

Η Σταυρούλα Αντωνάκου, Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην υδατοσφαίριση, είναι εδώ και μερικούς μήνες αντιπεριφερειάρχης Πειραιά. Έχοντας γράψει πολύ μεγάλη ιστορία στους υδάτινους αγωνιστικούς χώρους, πλέον εργάζεται από θέση ευθύνης για το καλό μιας από τις μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας.

Με τη νέα της ιδιότητα εμφανίστηκε στο Mega το περασμένο Σάββατο, προκειμένου να μιλήσει για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Δραπετσώνας με τις περιβαλλοντικά επιβαρυντικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις στην περιοχή τους και για τον αγώνα που δίνουν προκειμένου να απομακρυνθούν και να μετατραπεί ο χώρος των λιπασμάτων σε κέντρο αναψυχής και πολιτισμού.

«Η κρατική μηχανή απέτυχε παταγωδώς. Δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις και λύση στους κατοίκους. Περιφέρεια και δήμος κάνουν πράγματα που δεν τους αναλογούν με βάσεις τις δυνατότητες που έχουν για να λύσουν το πρόβλημα. Έχουμε λιποθυμικά επεισόδια παιδιών, οι κάτοικοι δεν μπορούν να ανοίξουν το παράθυρό στα σπίτια τους, υπάρχει έλλειψη οξυγόνου. Ανεπίτρεπτο να ζούμε τέτοιες καταστάσεις εν έτει 2020. Να αποδοθούν άμεσα στον κόσμο τα στρέμματα στην περιοχή των Λιπασμάτων» τόνισε μεταξύ άλλων η κυρία Αντωνάκου, τις δηλώσεις της οποίας μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω απόσπασμα: 

«Οπαδική εφημερίδα επέλεξε να με στοχοποιήσει,υποθέτω γιατί έπραξα αυτό που πάρα πολλοί δεν έχουν κάνει ως σήμερα…
Ανέδειξα,ως όφειλα,ένα χρόνιο προβλημα(από το 2015!!!),που ΚΑΤΟΙΚΟΙ και φορείς ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ,με κάθε τρόπο!

Ένα ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ένα ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
ΟΧΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ-ΟΧΙ ΟΠΑΔΙΚΟ…!

Ακούστε λοιπόν,όταν Σύλλογοι Γονέων σχολείων καταγγέλουν λιποθυμικά επεισόδια μικρών παιδιών στο Περιφερειακό Συμβούλιο,όταν άνθρωποι στην Δραπετσωνα λένε επι πέντε χρόνια ότι δεν μπορούν να αναπνεύσουν πλέον από την δυσωδία,όταν έχουν κλείσει σχολεία γι’αυτον τον λόγο,ΟΦΕΙΛΩ ως Αντιπεριφερειάρχης να βρω την λύση!
Και επιτελους αυτοί που είναι αρμόδιοι,κρατος και Υπουργεία,τον ευρύτερο Πειραιά να μην τον αντιμετωπίζουν ως Περιφέρεια Β κατηγορίας!

Λέω,λοιπόν,στα ‘αθλητικά’ σάιτ και ‘αθλητικές’ εφημερίδες που με στοχοποιούν,ότι πρώτα θα έπρεπε να με γνωρίζατε ως Ολυμπιονίκη και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια,που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι είναι το αντικείμενο σας(!!!)και μετά ως Αντιπεριφερειάρχη που 15.000 άνθρωποι επέλεξαν να τους εκπροσωπεί…!

Εις το επανιδείν,γιατί δεν σας φοβάμαι…✌️ 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 08:53
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση