Παρασκευή, 01 Μαΐου 2020 18:37

Δύο νόμιμοι τρόποι για φτηνότερη Netflix

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

netfixΑπ'όσα έχουμε δει στην Netflix από τον Μάρτιο μέχρι τώρα, η γνώμη μας είναι πως πρόκειται για μία πλατφόρμα που έχει λίγες ταινίες και σειρές που μας άρεσαν, αρκετές έτσι κι έτσι και πολλές που δεν είναι του γούστου μας. Το θέμα όμως σ'αυτό το άρθρο είναι άλλο. Κι είναι κάτι που μπορεί να μην το έχουν υπόψη τους οι συνδρομητές της. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Για να έχεις πρόσβαση σε όλο το υλικό της Netflix ο συνδρομητής πληρώνει κάθε μήνα 14 ευρώ.  Νόμιμα όμως μπορεί να πληρώνει λιγότερα. Αρκεί να βρει από έναν έως τρεις ακόμα πρόθυμους που θα εγγραφούν με τον ίδιο κωδικό για τέσσερις διαφορετικούς υπολογιστές που μπορεί να βρίσκονται στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα ή ακόμα και στο ίδιο σπίτι και θα μοιράζονται την μηνιαία συνδρομή.

Στην καλύτερη περίπτωση των τεσσάρων, η συνδρομή πέφτει σε 3.5 ευρώ το μήνα, που σημαίνει 42 ευρώ το χρόνο. Να σημειώσουμε εδώ πως το υλικό της Netflix εμπλουτίζεται κάθε μήνα. 

Πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστεί το άρθρο της Έλενας Σωτήρη "Φτηνό Netflix Με 5€ Τον Μήνα Για Το Πλήρες Πακέτο" και αφορά έναν άλλο τρόπο για φτηνότερη netflix. Το άρθρο αυτό αναρτήθηκε στο καλό μπλογκ για θέματα υπολογιστών, κινητών και διάφορων γκάτζετ pcsteps. 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Μαΐου 2020 07:41
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση