Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 18:30

"Θα κάτσω σπίτι, 2020" μια διασκευή του τραγουδιού του Λουκιανού Κηλαηδόνη

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

spitiΑν και κυκλοφόρησε το 1986, σήμερα, πιο επίκαιρος από ποτέ, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και το “Θα Κάτσω Σπίτι” αποτέλεσαν έμπνευση για πολλούς που εκφράζονται μέσα από τη μουσική. «Θα Κάτσω Σπίτι, 2020»

 Οι φωνές τους ενώθηκαν, τραβήχτηκαν #menoumespiti videos και όλοι μαζί, δημιούργησαν το single «Θα Κάτσω Σπίτι, 2020», που κυκλοφορεί, μετά από πρωτοβουλία της Walnut Entertainment Greece και την ευγενική συναίνεση της οικογένειας Κηλαηδόνη.

 Το single “Θα Κάτσω Σπίτι 2020” δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της MINOS-EMI A.E., a Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη. Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Ευχαριστούμε για την αφιλοκερδή και ευγενική παραχώρηση του Χρήστου Μάστορα, την Panik Entertainment Group και του Πάνου Μουζουράκη, την MINOS-EMI A.E., a Universal Music Group Company. Η φωτογραφία του Λουκιανού Κηλαηδόνη στο Official Video Clip, είναι μια ευγενική παραχώρηση της οικογένειας Κηλαηδόνη, από προσωπικό αρχείο. Μια κοινωνική προσφορά της Walnut Entertainment Greece και όλων των συμμετέχοντων.

"Θα κάτσω σπίτι 2020" Μουσική/στίχοι: Λουκιανός Κηλαηδόνης Ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά): Βιολέτα Ίκαρη, Τζώρτζια Κεφαλά, Μαρία Κηλαηδόνη, Χρήστος Μάστορας, Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μπάσης, Μίλτος Πασχαλίδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μαρίζα Ρίζου. Ενορχήστρωση: Δημήτρης Σιάμπος. Ηχογράφηση, Μίξη: Νίκος Γκουντινάκης @ Antart Studioς Mastering: Ανέστης Ψαραδάκος @ Athens Mastering '

Έπαιξαν οι μουσικοί: Τρομπέτα: Κων/νος Κεφαλάς, Tρομπόνι: Jim Σταρίδας, Κιθάρες: Δημήτρης Σιάμπος, Τύμπανα: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης. Σκηνοθεσία/Μονταζ: Άρης Γεωργίου. Σχεδιασμός Εξωφύλλου: Γιώργος Κολοβός Παραγωγή: Walnut Entertainment Greece

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 18:53

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση