Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 16:59

Ξεχάστε το εμβόλιο, ο Κυριάκος Βελόπουλος λανσάρει ήδη κηραλοιφή για τον κορωνοϊό

Επιλέγουσα ή Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

velopoulos koronaiosΈνα είναι το βασικό κοινό ατού ενός καλού πολιτικού κι ενός καλού πωλητή: Να μπορούν να προσαρμόζονται πολύ γρήγορα στις νέες συνθήκες ή στις νέες ανάγκες της αγοράς. Εδώ έχουμε μία περίπτωση όπου οι νέες συνθήκες δημιουργούν και νέες ανάγκες στην αγορά, οπότε δεν είναι καθόλου παράξενο το ποιος θα σώσει την κατάσταση: Ο δεύτερος πιο σημαντικός πολιτικός / τηλεπωλητής της χώρας, ο Κυριάκος Βελόπουλος (γιατί η πρώτη θέση δεν χρειάζεται να σας πούμε ποιος την έχει παντοτινά καβατζωμένη).

 Οι δε νέες συνθήκες είναι φυσικά η επέλαση του κορωνοϊού, η οποία έχει ήδη μετατρέψει την Αμαλιάδα σε πόλη – φάντασμα. Μέσα σε ένα κλίμα άψογης κρατικής ετοιμότητας, όπου ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ξέρει ακριβώς τι πρέπει να πει για την σχέση του ιού με την Θεία Κοινωνία, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και μεγιστάνας των κηραλοιφών έρχεται να μας σώσει με μία (ακόμη) θαυματουργή  κρέμα.

Ας δούμε λοιπόν τι παίζε με την κηραλοιφή Βυζαντινόν, η οποία μεταξύ άλλων περιέχει δηλητήριο οχιάς, μέδουσας και ρίγανη, έτσι για τη φάση. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος ο άρχοντας στην εκπομπή της 4ης Μαρτίου στο κανάλι Alert στην εκπομπή Κόντρα και Ρήξη:

«Ο κοροναϊός είναι ένα θέμα. Με την Βυζαντινόν, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ. Μετά κάνετε 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Ούτε να φοβάσαι τον κοροναϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κοροναϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε να φοβάστε τίποτα. Δεν υπάρχει καλύτερο προϊόν από αυτό εδώ. Αντιβακτυριακό για κοροναϊούς και λοιπά και δε φοβάσαι τίποτα.»

Δείτε το βίντεο:

Αφού ξεμπερδέψαμε με τον κορωνοϊό, πρέπει να πούμε ότι το μαγαζί έχει και κηραλοιφές για την κυτταρίτιδα, τώρα που έρχεται σιγά σιγά το καλοκαίρι.

Πηγή:  luben.tv

Σ.Δ: Δηλαδή τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας τι γνώμη έχουν ως προς το το αν μπορεί κάποιος τυχαίος πολίτης να εμπιστευθεί το "Βυζαντινόν" του Βελόπουλου; Αν μ'αυτά που λέει ο τύπος παίρνει στον λαιμό του όποιον επαναπαυτεί στο "Βυζαντινόν", κι αν η Πολιτεία επιλέξει το ρόλο του Πιλάτου, τότε μήπως έχουμε χάσει ως χώρα και τ'αυγά και τα πασχάλια; 

Δεν πρέπει επίσης τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας, αλλά και της Εκκλησίας βεβαίως, να διαφωνήσουν ή να συμφωνήσουν με όσα είπε στην ΕΡΤ ο ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου;  Παπάς στην ΕΡΤ: «Ο κορωνοϊός δεν κολλάει με την μετάληψη γιατί ο Χριστός δεν έχει μικρόβια»  

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 17:36

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση