Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 17:57

Νέο απογευματινό δρομολόγιο που θα συνδέει δωρεάν τη Δραπετσώνα με το Κερατσίνι

Επιλέγουσα ή Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
dimker36Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας ανακοίνωσε νέο απογευματινό δρομολόγιο της δημοτικής συγκοινωνίας, το οποίο θα συνδέει το Κερατσίνι με τη Δραπετσώνα. Φυσικά, για μια ακόμα φορά, το δρομολόγιο θα φτάνει έως την οδό Πλάτωνος στο ύψος της 25ης Μαρτίου και δεν θα προσεγγίζει τη Χαραυγή. 
Μήπως πρέπει να το ξαναδούν οι υπεύθυνοι;
 Η ανακοίνωση του δήμου Μία νέα λεωφορειακή γραμμή που συνδέει τα απογεύματα το Κερατσίνι με τη Δραπετσώνα, εγκαινίασε η Δημοτική Αρχή, υλοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και του εμπορικού κόσμου.

Συγκεκριμένα, το δημοτικό δρομολόγιο είναι δωρεάν και εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό καθημερινά από τις 5 μ.μ. έως τις 9.30 μ.μ. Η διαδρομή που πραγματοποιεί το αστικό λεωφορείο του Δήμου είναι κυκλική και ξεκινάει από τη Διονυσίου Αεροπαγίτου και συνεχίζει στις οδούς: Π. Φύσσα- Σαλαμίνος- Σμύρνης- Βενιζέλου- Πλάτωνος- 25η Μερτίου- Εθν. Αντιστάσεως (Κανελλοπούλου)- Αγ. Δημητρίου- Αναπαύσεως- 25ηΜαρτίου- Κων/πόλεως- Δημοκρατίας- Υπαπαντής- Χορμοβίτου- Παπαναστασίου- Θράκης- Κων/ πόλεως- Σαλαμίνος- Π. Φύσσα.

Με τη νέα γραμμή διευκολύνεται, επιπλέον, η μετακίνηση των πολιτών προς την τοπική αγορά. Παράλληλα, με τη συνολική αναβάθμιση της δημοτικής συγκοινωνίας, η Δημοτική Αρχή στοχεύει στη διαμόρφωση συνθηκών ανεμπόδιστης διακίνησης και μεταφοράς μέσα στη πόλη. Επίσης, στοχεύει στη ρύθμιση της χρήσης των δρόμων, με τρόπο ώστε να κινούνται αρμονικά, τα οχήματα, τα δημόσια μέσα μεταφοράς και οι πεζοί.

Πηγή:  drapetsini.blogspot.com  

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 18:11

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση