Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 18:49

To Escape Room "Hotel Cortez" τώρα στη Δραπετσώνα

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

hotelcortezΓια όσους είναι παλαιοί Δραπετσωνίτες τους πληροφορούμε ότι αυτό το "Ξενοδοχείο απόδρασης" βρίσκεται εκεί όπου στεγαζόταν για πολλά χρόνια το Θ' Αστυνομικό Τμήμα Πειραιώς. Για όσους είναι νέοι, η διεύθυνση είναι Εθνικής Αντιστάσεως 14 και Σπάρτης, παρακαλώ, διαγώνια από τα Ψυγεία Ελλάδος. 

Μάθαμε ότι τελευταία έχουν ανοίξει αρκετά escape room στο λεκανοπέδιο. Είναι της μοδός βλέπετε και απ΄ότι μαθαίνουμε παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση. Πρόκεται για ένα παιχνίδι ζωντανής δράσης, που σημαίνει ότι στους πελάτες οι ηθοποιοί που παίρνουν μέρος, τους βάζουν διάφορους γρίφους για να τους λύσουν. Η πρότασή μας είναι να μας στείλει μία "ανταπόκριση" κάποιος που επισκέφτηκε το συγκεκριμένο escape room. 

Το διαφημιστικό στο fb του ιδιόμορφου αυτού ξενοδοχείου μας "πληροφορεί"  πως στο αινιγματικό ξενοδοχείο Cortez, μια φορά τον χρόνο, την Νύχτα του Διαβόλου, μαζεύονται τα φαντάσματα των αδίστακτων κατά συρροή δολοφόνων ολόκληρης της ιστορίας της ανθρωπότητας και δολοφονούν όλους τους ενοίκους του ξενοδοχείου. Όμως υπάρχει άλλη μία δολοφονική απειλή εκεί μέσα, ο Δαίμονας του Εθισμού, ο οποίος περιπλανιέται στο ξενοδοχείο και δεν αφήνει κανέναν να τριγυρνάει στους διαδρόμους… Θα καταφέρετε να βγείτε ζωντανοί από εκεί μέσα?"

'Οσο για το εισιτήριο απ'ότι καταλάβαμε διαβάζοντας ένα άρθρο (greatescape.gr/escape-rooms ) εξαρτάται από το πόσα άτομα παίρνουν μέρος κάθε φορά σ'αυτό το παιχνίδι μυαλού. Χονδρικά για να παίξει κάποιος για μια ώρα το κόστος στα escape rooms κυμαίνεται γύρω στα 10 ευρώ. 

Ώρες: Κλείνει στις 3.00 π.μ Τηλέφωνο21 0463 5984.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 10:12
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση