Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 18:04

Χώροι άθλησης και Στίβος στον Πειραιά και στα πέριξ

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

themistoklio1Από μικρός στον αθλητισμό, αγαπώ τον στίβο και θα ήθελα να πω κάποια πράγματα. Καταρχήν να ευχαριστήσω την Δημοτική Αρχή Κερατσινίου-Δραπετσώνας,που έκαναν πολλά πράγματα. Έφτιαξαν τον πολυχώρο στα Λιπάσματα, όπου εκεί μέσα θα ετοιμαστεί 400αρι ταρτάν, εκτός φυσικά από τον τεράστιο χώρο για να τρέξει κάποιος. Επίσης στο χρόνια παρατημένο Πρεσσόφ, μπήκε άσφαλτο και θα τοποθετηθεί, εντός λίγων εβδομάδων καουτσούκ για να τρέχουμε χωρίς να επιβαρύνουμε τά γόνατά μας.

 Τώρα ως αναφορά τον Δήμο Πειραιά,τα πράγματα είναι διαφορετικά. Καταρχήν 170.000 κατοίκους που έχει ο Πειραιάς (Καλλίπολη, Πειραϊκή, Καστέλλα, Πειραϊκή, Προφήτης Ηλίας, Κέντρο Πειραιά,Ταμπούρια, Αγιά Σοφία, Καμίνια, Νέο Φάληρο, Μανιάτικα), το μοναδικό Στάδιο για όσους θέλουν να γυμναστούν είναι το Θεμιστόκλειο!!! Κανένα άλλο! Πριν το 2004, χρονιά που εδωσαν το Καραϊσκάκη σε ιδιώτη, υπήρχε Στάδιο και μέσα στο Καραϊσκάκη και έξω στο βοηθητικό.

Για την ιστορία σήμερα είναι μόνο γήπεδο ποδοσφαίρου, άσχετα αν γράφει απέξω "Στ.Γ.Καραϊσκάκης". Η διαφορά Σταδίου με γηπέδου, είναι τα κουλουάρ του Στίβου που σήμερα δεν υπάρχουν. Έτσι λοιπόν ας ψηφίζουμε επιτέλους κάποιους που θα κάνουν Στάδια στον Πειραιά για τον κόσμο είναι δεν είναι γραμμένος σε σύλλογο. Χώροι υπάρχουν, όπως απέναντι από το γήπεδο Καραϊσκάκη στην αλάνα, στο πάρκο Δηλαβέρη και στην τεράστια αλάνα στην παλιά παραλιακή Νέου Φαλήρου. Όπως σε λίγο θα αρχίσουν να μας ζαλίζουν για να τους ψηφίσουμε, ας τους ζαλίσουμε και εμείς απαιτώντας οτιδήποτε είναι καλό για τα παιδιά μας και για εμάς!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 05:48

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση