Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 10:40

Ξανά μανά δύο θέματα από το 2steps.gr

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το 2steps.gr, είναι  βιβλιοθήκη που περιέχει επιλεγμένα θέματα. Κάθε μας θέμα περιέχει μια ή περισσότερες φωτογραφίες και ένα συνοπτικό κείμενο. Η επιλογή και η απόδοση των θεμάτων δεν γίνεται με κριτήριο την ομορφιά, τη χρησιμότητα ή την αποδοχή τους. Όλα τα θέματα, καταγράφουν μια συγκεκριμένη στιγμή, σε ένα συγκεκριμένο χώρο, εικόνες.

To περιεχόμενο του site μας (εικόνες, σχέδια, πίνακες, κείμενα, φωτογραφίες) ΔΕΝ είναι ελεύθερα προς αντιγραφή και χρήση –για κανένα λόγο– χωρίς την έγγραφη εξουσιοδότηση μας. Εναλλακτικά,  χρησιμοποιήστε τα url (διευθύνσεις) των θεμάτων και των φωτογραφιών μας. Για περισσότερες πληροφορίες:  2 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Για σήμερα επιλέξαμε δύο θέματα. Το "Συνδέσεις και ρωγμές στα μάρμαρα" ( εδώ  ) Ακρόπολη, Αθήνα, Μάρτιος 2017, όπου όλες οι φωτογραφίες είναι από τα σπαράγματα του Αρχαϊκού Ναού του Διονύσου που βρίσκεται κάτω από το ομώνυμο αρχαίο θέατρο στη νότια πλαγιά της Ακρόπολης. Και το "Εικόνες από τα Όνεια Όρη", Κορινθία, Μάρτιος 2017 εδώ ).  

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 10:55
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση