Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 16:04

Φωτογραφίες δένδρων στην Ατττική από το 2steps.gr

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Νίκος Παπαδάκης προ αμνημονεύτων χρόνων υπήρξε αρθρογράφος στη Σταγόνα. Δεν έχουμε όμως χάσει επαφή μιας και έκτοτε συμμετέχει με διάφορα σχόλια. Ο ίδιος, εδώ κι αρκετά χρόνια έχει στήσει το 2steps.gr. Εκεί αναρτά διάφορα θέματα τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν ως βάση τη φωτογραφία. Με τα δικά του λόγια, το 2steps.gr, είναι  βιβλιοθήκη που περιέχει επιλεγμένα θέματα. Κάθε μας θέμα περιέχει μια ή περισσότερες φωτογραφίες και ένα συνοπτικό κείμενο. Η επιλογή και η απόδοση των θεμάτων δεν γίνεται με κριτήριο την ομορφιά, τη χρησιμότητα ή την αποδοχή τους. Όλα τα θέματα, καταγράφουν μια συγκεκριμένη στιγμή, σε ένα συγκεκριμένο χώρο, εικόνες.

 

 

To περιεχόμενο του site μας (εικόνες, σχέδια, πίνακες, κείμενα, φωτογραφίες) ΔΕΝ είναι ελεύθερα προς αντιγραφή και χρήση –για κανένα λόγο – χωρίς την έγγραφη εξουσιοδότηση μας. Εναλλακτικά,  χρησιμοποιήστε τα url (διευθύνσεις) των θεμάτων και των φωτογραφιών μας. Για περισσότερες πληροφορίες:  2 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πατώντας  εδώ  θα σας εμφανιστεί το θέμα του "Δένδρα με φόντο τον απογευματινό ουρανό, Γλυφάδα, Αττική".  εδώ  "Φόρμες και μοτίβα δένδρων το φθινόπωρο, Καισαριανή", κι  εδώ  το "Κλαδιά δέντρων με σύννεφα, Καισαριανή". 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 16:27
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση