Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 20:54

Η ζωή προς πώληση!

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Μπορεί κάποιος να μου πει, τι στο διάολο συμβαίνει; Πρώτα πληρώσαμε γι’ όλα αυτά τα Fast-food που μας έκαναν χοντρούς και κουρασμένους. Εντάξει. Ύστερα πληρώσαμε για ασανσέρ έτσι, ώστε να μην είμαστε αναγκασμένοι να “σκαρφαλώσουμε” 3 σκαλιά μέχρι το διαμέρισμά μας.
Το καλύτερο: αγοράσαμε στη συνέχεια φρικιαστικούς διαδρόμους γυμναστικής για να καίμε τις θερμίδες μας, βλέποντας κάποιους να τρώνε αληθινό φαγητό στην τηλεόραση. Κι έπειτα: Ας επισκεφτούμε κι έναν ψυχολόγο, να μας βοηθήσει να αισθανθούμε πάλι ζωντανοί. Γιατί όχι; Ναι , ναι αυτό είναι μια πολύ καλή ιδέα! Πείτε μας, απλώς, πού πληρώνουμε.

Κάποιος μας πουλάει τον “ Άνθρωπο” στην πολιτική του ομιλία. Κάποιος μας πουλάει στήθη στην παραλία του Baywatch. Κάποιος πουλάει “ εμάς “κι ύστερα παρουσιάζει τον εαυτό του για να κερδίσει μετοχές σε βάρος μας. Κάποιος μας πουλάει το Θεό σε συσκευασία δύο σε ένα. Κάποιος μας πουλάει πόλεμο και φόβο 
κάθε μέρα. Καλώς ήλθατε στον πλανήτη Γη! Μη ρωτήσετε, όμως, πόσο αξίζει. Θα παρατηρήσετε από μόνοι σας ότι, όπως οποιαδήποτε μπλούζα στα Pull n' Bear, o κόσμος που βρήκατε, είναι ελαφρά μεταχειρισμένος και ξεφτισμένος .

Βλέπετε το θέμα είναι ο Χρόνος κι οι Επιλογές. Το Fast-food μας εξοικονομεί αρκετό χρόνο να συμπιέσουμε το γεύμα, τη στιγμή ακριβώς που θέλουμε. Τα ασανσέρ μας σώζουν λίγο ακόμα χρόνο, ενώ οι διάδρομοι μας επιτρέπουν να διαλέξουμε, πότε θα ανεβούμε από τις σκάλες. Ο χρόνος είναι τόσο σημαντικός σήμερα! Έχει καταντήσει αρρώστια, με σκοπό να μας σκοτώσει όλους.

Καλώς ήλθατε, λοιπόν, γι' άλλη μια φορά στη μοναδική Γη και απολαύστε τη μοναδική σας γέννηση.Δεύτερη δεν έχει. Θα μάθετε να παίρνετε πιο πολλά απ' όσα δίνετε. Θα αγοράζετε πληγές με τις οποίες πρέπει να ζήσετε. Όλοι ανυπομονούμε να μιλήσουμε σε κάποιον, αλλά κανείς δεν ακούει στ’αλήθεια. Όχι πια! Είμαστε όλοι τόσο απασχολημένοι αγοράζοντας. Αγοράζοντας σεξ, πόλεμο, αυτοπεποίθηση,  ασφάλεια ,ασφαλιστικά σχέδια..... Δώστε απλώς κάτι ν' αγοράσουμε.....

Καθώς πουλάτε και καταστρέφετε τον κόσμο μας , σας παρακαλώ να το κάνετε μαλακά κι ευγενικά, γιατί υπάρχει ακόμα αγάπη για το όνειρο που πρέπει να πεθάνει.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013 16:34

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση