Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 19:19

Δεκέμβριος στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Συγγρού

Επιλέγουσα ή Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του ιδρύματος Ωνάση, είναι κατά κοινή ομολογία ένας από τους πιο δυναμικούς ιδιωτικούς οργανισμούς που αυτά τα χρόνια παράγει έργο με νόημα, έργο ποιοτικό, έργο πρωτοποριακό. Η μοναδική κατηγορία που έχει διατυπωθεί δημόσια με κριτικές που έχουν ασκηθεί στο Ωνάσειο, είναι αυτή του ελιτισμού. Όμως τίποτα δεν είναι τέλειο σ'αυτόν τον κόσμο και πάντα μπορεί να γίνονται ακόμα καλύτερα πράματα. Στην κατεύθυνση αυτή οι κριτικές είναι ευπρόσδεκτες. Τα τελευταία χρόνια αυτά η Στέγη εξακολουθεί να είναι του γούστου μας διότι έχουμε παρακολουθήσει αρκετές εκδηλώσεις της που μας άρεσαν.

Το πολυσχιδές πρόγραμμά της βασίζεται και σε ντόπιες παραγωγές και σε ξένες. Το γεγονός ότι βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού στο ύψος του Νέου Κόσμου, την κάνει εύκολα προσβάσιμη σ'εμάς τους Πειραιώτες.

Για το Δεκέμβριο το πρόγραμμα της Στέγης περιλαμβάνει και Ελληνική Τζαζ και τους Πέμπτους αγώνες δημιουργίας Ελληνικού τραγουδιού. Έχει επίσης σπουδαίους χορευτές, στο θέατρο έχει τον Ακύλλα Καραζήση που ανεβάζει το "Πίστη, Αγάπη και Ελπίδα", του Έντεν φον Χόρβατ, τις μέρες των εορτών θα παιχτεί "Η βασίλισσα του χιονιού", μια όπερα για όλη την οικογένεια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν σκηνοθετημένη από τον Θοδωρή Αμπαζή, και το πρόγραμμα περιλαμβάνει και δύο εκπαιδευτικά για παιδιά.Παραλληλα συνεχίζονται εκδηλώσεις και παραστάσεις που είχαν ξεκινήσει από πριν. 

Πατώντας  εδώ  θα σας παρουσιαστεί το Δεκεμβριανό πρόγραμμα της Στέγης. Σας ευχόμαστε να περάσει ο δρόμος σας και από εκεί και να χαρείτε ότι επιλέξετε.     

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 19:55

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση