Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 22:00

Η 8η μέρα, μια παράσταση στο σπίτι

Επιλέγουσα ή Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βασισμένη στο δίστιχο του ποιητή János Pilinszky, “Υπάρχει έξοδος / ένας άγνωστος που χτυπά την πόρτα σου”, η παράσταση «Η 8η Ημέρα» θα παίζεται από τις 4 Δεκεμβρίου από σπίτι σε σπίτι, χωρίς ωστόσο να αποτελεί ένα ακόμα “ θέατρο κατ' οίκον ”.

 

Σύμφωνα με τους συντελεστές της, ηθοποιούς Ηλία Κουνέλα και Παναγιώτη Καμμένο, «έχει συγκεκριμένο λόγο και ανάγκη να φιλοξενηθεί στον προσωπικό χώρο του καθενός. Ο θεατής θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει μία παράσταση, αλλά και να φιλοξενηθεί. Θα μπορεί δηλαδή να προσκαλέσει την παράσταση στο σαλόνι του σπιτιού του ή να φιλοξενηθεί ως άγνωστος θεατής στο σαλόνι κάποιου άλλου σπιτιού".

Προϋπόθεση για την φιλοξενία της παράστασης είναι το εκάστοτε σπίτι να δέχεται και άγνωστους θεατές. Για παράδειγμα, ένα σαλόνι που χωράει δέκα θεατές, οι έξι θα είναι καλεσμένοι του οικοδεσπότη και οι τέσσερις θα είναι οι άγνωστοι. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα των παραστάσεων, όπως και για την περιοχή που θα παίζεται η παράσταση από την σελίδα στο facebook και το διαδικτυακό ημερολόγιο που έχει αναρτηθεί σε αυτήν: H 8η ΗΜΕΡΑ / Ηλίας Κουνέλας-Παναγιώτης Καμμένος».

Πηγή: artplay.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 22:09

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση