Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015 16:23

Το Μελίνα στη Δραπετσώνα αρχίζει να λειτουργεί από την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Επιλέγουσα ή Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εκτός από αυτή την αφίσσα που βλέπετε και που την εντοπίσαμε στο αξιόλογο μπλογκ Δραπετσίνι και δεν την είδαμε μέχρι την ώρα της ανάρτησής της στη Σταγόνα, ούτε στην ιστοσελίδα του Δήμου, ούτε στον τοίχο του Άλλου Δρόμου στο fb, άλλο υλικό και πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του θερινού σινεμά ΜΕΛΙΝΑ, δεν καταφέραμε να βρούμε. Τέλος πάντων, αργά ή γρήγορα θα μάθουνε οι του δήμου τα σχετικά με την επικοινωνία και την πληροφόρηση. Όσο για την καθυστέρηση της έναρξης, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως ισχύει και εδώ, όπως και σε άλλα θέματα, το κάλλιο αργά παρά ποτέ.

 

Η απορία όμως για ποιους λόγους και εξ αιτίας ποιων, φάγαμε το μισό καλοκαίρι μέχρι να κάνει πρεμιέρα αυτό το δημοτικό σινεμά, με δεδομένο ότι η δημ. αρχή ανέλαβε τη διοίκηση από το Σεπτέμβρη του 2014, παραμένει. 

Ευχή. Το καλοκαίρι του 2016, καλά να'μαστε, τόσο το Μελίνα, όσο και το Μάρθα, να ξεκινήσουν κανονικά τις προβολές τους, δηλαδή το αργότερο από τις αρχές του Ιούνη. Ελπίζουμε τώρα οι ιθύνοντες να έμαθαν το πόσους μήνες πριν πρέπει να ξεκινήσουν την προετοιμασία και να προγραμματίσουν σωστά τις ενέργειές τους .

Για το χειμερινό REX, αν οι διοικούντες επιθυμούν να λειτουργήσει τον χειμερινή περίοδο (βαριά βαριά από τον Οκτώβριο) ως κινηματοθέατρο και κρίνοντας από τον χρόνο που χρειάστηκαν για να ανοίξει το Μελίνα, θεωρούμε πως από αύριο θα πρέπει να βάλουν μπρος τη μηχανή του δήμου και να θέσουν σε κίνηση τις αρμόδιες υπηρεσίες για να είναι έτοιμο το σινεμά στον καιρό του.   

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015 18:51

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση