Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 10:27

20 φανταστικά και απλά έργα τέχνης εμπνευσμένα από καθημερινά αντικείμενα

Επιλέγουσα ή Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο ζωγράφος, γραφίστας και εικονογράφος Christoph Niemann βλέπει την πραγματικότητα... αλλιώς! Ο Christoph Niemann είναι ένας καλλιτέχνης που εκρήγνυται στα αφανή όρια της δημιουργικότητας. Όταν δεν κατασκευάζει έξυπνα κινούμενα σχέδια για την εφημερίδα New York Times και άλλα έγκυρα έντυπα, δημιουργεί ευφυείς εικονογραφήσεις για διασκέδαση, χρησιμοποιώντας καθημερινά αντικείμενα για να εμπλουτίζουν και συμπληρώνουν καθημερινά τις δημιουργίες του.

 

Ο Niemann καλεί τα σχέδια του «Κυριακάτικα Σκίτσα» και τους ταιριάζει ανάμεσα σε πιο σοβαρές εικονογραφήσεις του, οι οποίες περιλαμβάνουν τόσο πολιτικές γελοιογραφίες και εικονογραφήσεις σε στήλες που έχει στο Times Magazine και το New Yorker.

Ο Christoph Niemann (Waiblingen, Δυτική Γερμανία, 1970 ) είναι ένας εικονογράφος, γραφίστας, και (συν) συγγραφέας πολλών βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων βιβλίων για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Μετά τις σπουδές του στη Γερμανία, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1997. Το έργο του έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα των The New Yorker, Atlantic Monthly, The New York Times Magazine και στην Αμερικανική Εικονογράφηση, και έχει κερδίσει βραβεία από την AIGA και από το Συμβούλιο Λέσχη Τέχνης.

Μετά από 11 χρόνια στη Νέα Υόρκη, μετακόμισε στο Βερολίνο με τη σύζυγό του Lisa, και τους γιους τους, Άρθουρ, Gustav και Fritz.

Πατώντας  Εν Λευκώ  θα δείτε τα 20 αυτά πρωτότυπα έργα του.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 11:01

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση