Σάββατο, 10 Μαΐου 2014 02:22

Αν καταψηφιστεί η Ελιά......καλά είσαι μεγάλο νούμερο κύριε υπουργέ

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όπως αναφέρει η magngesianews, ο κ.Λεωνίδας Γρηγοράκος (αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών) σχολιάζοντας στο Βόλο τις δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, στο πλαίσιο εκδήλωσης της παράταξης, μίλησε για ένα λογικό δίλημμα και επισήμανε ότι δεν είναι δυνατόν μετά από 20 μήνες που η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους, η Ελιά να φανεί ως ο αδύναμος κρίκος της κυβέρνησης.

Παράλληλα έθεσε εκλογικό δίλημμα για το εάν οι πολίτες επιθυμούν σταθερότητα ή αστάθεια, συνδέοντας τη σταθερότητα με την υπερψήφιση της κυβέρνησης.

«Θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας, να απαντήσουμε σε κάποια ζητήματα και σε κάποια διλήμματα. Θέλουμε η χώρα να βγει από τα αδιέξοδά της, από τα μνημόνια και να ακολουθήσει το δρόμο της σταθερότητας ή θέλουμε η χώρα το βράδυ των εκλογών να είναι μια χώρα η οποία θα υποστεί αυτά που υπόκεινται οι χώρες της Βόρειας Αφρικής, της Ουκρανίας, της Τουρκίας;», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίνας Γρηγοράκος και πρόσθεσε ότι «διακύβευμα των εκλογών για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο στις 25 Μαϊου, είναι η σταθερότητα της κυβέρνησης και αν ο Ελληνικός λαός θέλει να στηρίξει μια κυβέρνηση που έχει βάλει πλάτη».

Με τρεις ατάκες κάνει σκόνη αυτή η γελοιογραφία τις μπουρδολογίες του υπουργού, αυτού που προσπαθεί ματαίως να ξεπεράσει τον αρχηγό του. Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών, στις 9/5/14 και είναι του Πέτρου Ζερβού

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Μαΐου 2014 20:19

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση