Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 19:45

Ανάλυσέ το, είναι ο τίτλος της μικρού μήκους ταινίας του 5ου Λυκείου Αθηνών στα Εξάρχεια

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

1ον) Βαλτετσίου 2, στα Εξάρχεια βρίσκεται το 5ο Λύκειο Αθηνών. 2ον) Το "Πάμε σινεμά;" είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας για τον κινηματογράφο. 3ον) Κάνοντας κλικ  εδώ  θα σας ανοίξει μία σελίδα όπου υπάρχουν όλες οι μικρού μήκους ταινίες που δημιούργησαν φέτος μαθητές σε 33 σχολεία απ'όλη την Ελλάδα.

 

 

 

Είναι εκεί αναρτημένες για να ψηφίσουμε αυτήν που μας αρέσει πιο πολύ. Η πρώτη σε ψήφους θα πάρει το βραβείο κοινού στο 6ο Φεστιβάλ μαθητικών ταινιών "Πάμε σινεμά 2013". 

Αν τώρα βάλουμε μαζί το 1ο το 2ο και το 3ο, το αποτέλεσμα είναι η 7.5 λεπτών ταινιούλα "Ανάλυσέ το". Δεν είδαμε όλες τις ταινίες μικρού μήκους που συμμετέχουν φέτος στον διαγωνισμό, οπότε δεν ισχυριζόμαστε ότι αυτή είναι που μας άρεσε πιο πολύ. Θα το κάνουμε μόλις βρούμε λίγο χρόνο. 

Αυτή όμως τυχαίνει μιας προβολής από διάφορες ιστοσελίδες. Εμείς την είδαμε στην εκπαιδευτική ιστοσελίδα alfavita και μας κέρδισε. Διότι κάνει παιχνίδι χρησιμοποιώντας την ευφυία της αφέλειας με τα διάφορα κλισσέ που κουβαλάμε στο μυαλό μας για τα Εξάρχεια. Αποτέλεσμα, μια εφηβική ματιά που συναρμολόγησε καλόγουστα εικόνες και λόγια, μαζεύοντάς τα από τα γνωστά Εξάρχεια, που κι αυτά εξάλλου έχουν τα δικά τους κλισσέ. Πατώντας εδώ  θα εμφανιστεί στην οθόνη σας αυτή η ταινιούλα, που είναι προϊόν της δουλειάς κάποιων μαθητών του 5ου Λυκείου Αθηνών.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014 10:30
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση