Σάββατο, 11 Μαΐου 2024 12:32

Eurovision: Λίγες ώρες πριν τον τελικό, η Μαρινα Σάττι στα 10 φαβορί «αγαπημένα» του Independent - Δείτε την λίστα

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

eurovisionΛίγες χρονιές έχω παρακολουθήσει, το λίγο που άντεχα βεβαίως, τον τελικό της Eurovision. Και κάθε φορά έλεγα στον εαυτό μου ποτέ ξανά. Έλα όμως που μετά από λίγα χρόνια έπεφτα θύμα της διαφήμισης και κάποιας σχετικής συγκυρίας και κατέληγα να ψιθυρίζω στον εαυτό μου, αν θες να γίνεις σοφός, ποτέ μην λες ποτέ. Ακόμα και όταν έχει γερή βάση αυτό το "ποτέ", όπως ας πούμε αυτός ο μουσικός  διαγωνισμός που δεν είναι του γούστου μου από κάθε άποψη κι έτσι πολύ γρήγορα τον βαριέμαι.

Φέτος πάντως, από την μια μεριά η Σάττι, που την πάω και που παρόλο δεν με κέρδισε το τραγούδι που παρουσιάζει, εν τούτοις με έπιασε αυτή τη φορά ο ανταγωνιστικός πατριωτισμός μου και θέλω να κερδίσει, και από την άλλη

οι αντιδράσεις κάποιων καλλιτεχνών και ένα μέρος του κοινού εξ αιτίας της τραγωδίας που προκαλεί στη Γάζα η ακροδεξιά κυβέρνηση του Νετανιάχου, μου ερέθισαν το ενδιαφέρον, κι έτσι άκουσα συνολικά καμιά δεκαριά τραγούδια. Δεν είμαι σε θέση όμως να κάνω μία καλή κι επιλεκτική παρουσίαση. Γι'αυτό το "ανέθεσα" στην αξιόλογη και στα καλλιτεχνικά θέματα  βρετανική εφημερίδα Independent.

O βρετανικός και έγκυρος Independent παρουσιάζει σήμερα, μία ημέρα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision αύριο, στο Μάλμε της Σουηδίας, τα 10 αγαπημένα βιντεοσκοπημένα τραγούδια και τις φαβορί συμμετοχές – ανάμεσά τους η «σατανίστρια» Ιρλανδία και το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι. «Από ανόητα νεωτεριστικά τραγούδια μέχρι κλαμπ – ροκ κομμάτια και σπαρακτικές μπαλάντες, ο ανταγωνισμός στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision είναι σκληρός!» σημειώνει ο συντάκτης του άρθρου.

«Καθώς η αγωνία κορυφώνεται εν όψει του τελικού,  παρουσιάζουμε τα 10 κορυφαία φαβορί. «Καθώς η αγωνία κορυφώνεται εν όψει του τελικού,  παρουσιάζουμε τα 10 κορυφαία φαβορί μας για να κερδίσουν τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024, χωρίς ιδιαίτερη σειρά»

Πατώντας   ΕΔΩ  θα εμφανιστεί αυτό το άρθρο που αναδημοσίευσε ο Σκάι.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Μαΐου 2024 14:58
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση