Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 10:30

Το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού που ζητάει κάθαρση με αφορμή τα Τέμπη ξεπέρασε τις 1.155.000 υπογραφές στοχεύοντας το 1.5 εκ.

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

tebi6Η Μαρία Καρυστιανού είναι μητέρα της Μάρθης και πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών των θυμάτων στα Τέμπη. Η κα. Καρυστιανού ανάρτησε ένα ψήφισμα το οποίο μέχρι σήμερα Πέμπτη το πρωί έχει υπογραφτεί από 1.155.779 ανρθώπους με επόμενο στόχο να ξεπεράσουν οι υπογραφές τις 1.500.00. Όπως και να το μετρήσεις είναι συγκλονιστικό ο αριθμός των υπογραφών που μαζεύτηκαν μέσα σε λίγες μέρες. Μένει να δούμε αν το πολιτικό προσωπικό της χώρας θα ανταποκριθεί σύντομα σ'αυτό που ζητάει το ψήφισμα. 

Το ψήφισμα: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ,ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ. 

Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΡΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ 'ΤΕΜΠΗ 2023' , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ.

Πατώντας  ΕΔΩ  θα εμφανιστεί η σελίδα όπου μπορείτε να υπογράψετε κι εσείς. 

Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση