Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 10:07

Ο δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Χρ. Βρεττάκος, γιατί δε θέτει προς συζήτηση στο Δ.Σ την Πολεοδομική Μελέτη για την περιοχή της Ανάπλασης στη Δραπετσώνα που ανέθεσε ο δήμος στο Πολυτεχνείο;

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
anaplasiΤο 2022 ανατέθηκε από το δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας στο ΕΜΠ και στον καθηγητή κύριο Μπελαβίλα η σύνταξη μιας Μελέτης για την περιοχή της Ανάπλασης. Μιας πρώτης Πολεοδομικής Μελέτης Ανάπλασης.
Τον Οκτώβριο του 2022 το Δημοτικό Συμβούλιο συζήτησε το πρώτο παραδοτέο που ήταν η καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης στο Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας, Πολεοδομικά αλλά και από πλευράς Πρασίνου και Κοινοχρήστων Χώρων.
Το Φεβρουάριο του έτους 2023 θα έπρεπε να μας έχει παραδοθεί προς συζήτηση το 2ο παραδοτέο, το οποίο θα ήταν η υπό διαμόρφωση πρόταση για το Μέλλον της περιοχής των Λιπασμάτων.
 
Επειδή προσωπικά δεν πιστεύω ότι η Εργασία του Πολυτεχνείου δεν έχει ολοκληρωθεί, αναρωτιέμαι γιατί δεν έρχεται προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Έχει μεγάλη σημασία, η Μελέτη αυτή καθώς και η τοποθέτηση των Δημοτικών Παρατάξεων πριν τις Δημοτικές Εκλογές. Αφορά το Μέλλον του Δήμου μας, αφορά το μοντέλο Ανάπτυξης του Δήμου μας.
Ο κος Βρεττάκος καλλιεργεί στο Εκλογικό Σώμα αυταπάτες. Επενδύει στο φόβο από την Εμπορική Αξιοποίηση της ευρύτερης έκτασης των Λιπασμάτων και την ταυτίζει με τον Πολυχώρο των Λιπασμάτων. Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε τι προτείνει η Μελέτη που ο ίδιος ζήτησε να γίνει. Θα είχε ενδιαφέρον να τοποθετηθεί σε αυτήν.
Εκλογές στη σιωπή δεν θα γίνουν.
Το Μέλλον της πόλης δεν ταυτίζεται και δεν ορίζεται από τις ιδεοληψίες κανενός.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 03:37
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση