Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 11:32

Πανελλήνια διάκριση για ταινία μικρού μήκους νηπιαγωγείου της Σάμου

Επιλέγουσα ή Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

kontakaiikaΗ ταινία θίγει το πρόβλημα στέγασης του Δημοτικού Σχολείου του χωριού, περίπου δυόμιση χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου 2020.
Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Κοντακαίικων πρωταγωνιστούν στην ταινία μικρού μήκους, όπου διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κοντακαίικων στεγάζονται ακόμα σε κοντέινερ.

Ο εκπαιδευτικός και υπεύθυνος της ΑΜΚΕ “Φωτόνησος Τεχνών & Πολιτισμού”, Αποστόλης Γιαννακόπουλος, αναφέρει σχετικά τα εξής:
“Μία υπέροχη δουλειά των εκπαιδευτικών Γεωργίας Χρηστάκη και Ειρήνης Κοτσορέ του Νηπιαγωγείου Κοντακαιίκων, που απέσπασε το 1ο βραβείο στον 13ο Μαθητικό Πανελλήνιο Διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους.
Πολλά συγχαρητήρια στις εκπαιδευτικούς, στους μαθητές του Νηπιαγωγείου και στον Νίκο Σφαντό, που επιμελήθηκε με πολύ αγάπη το βίντεο“.
Η νηπιαγωγός των παιδιών, Γεωργία (Γωγώ) Χρηστάκη, που ήταν υπεύθυνη για την παραγωγή του βίντεο, μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή “Τώρα Μαζί” του Open για τα προβλήματα στέγασης των μαθητών στα Κοντακαίικα. Δείτε εδώ τι είπε στον “αέρα” της εκπομπής.
Δείτε παρακάτω την ταινία μικρού μήκους “Κοντέινερ” του Νηπιαγωγείου Κοντακαίικων, η οποία κέρδισε το πρώτο γραφείο μυθοπλασίας στον 13ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 11:37

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση