Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 10:23

AVAAZ: Υπογραφές για να συλλάβει η Ν.Αφρική τον καταζητούμενο για εγκλήματα πολέμου Βλαντιμίρ Πούτιν αν ταξιδέψει εκεί τον Αύγουστο

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
putin
 

Προς τον Πρόεδρο της Νότιας Αφρικής, Σίριλ Ραμαφόζα, κι όλα τα μέλη του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου:

 Παρόλο που καταζητείται για εγκλήματα πολέμου, ο Πούτιν ετοιμάζεται να επισκεφτεί τη Νότια Αφρική. Είναι σίγουρος πως η Ν. Αφρική θα αποφύγει το νομικό της καθήκον να τον συλλάβει, κι αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση της χώρας αποφασίζει το πώς θα κινηθεί! Μια μαζική δημόσια πίεση μπορεί να κάνει τη διαφορά. Γι’ αυτό βοήθησε να στείλουμε μια εκκωφαντική παγκόσμια έκκληση στη Ν. Αφρική για να ξεκαθαρίσει στον Πούτιν πως αν ταξιδέψει εκεί, θα συλληφθεί. Όταν αποκτήσει δυναμική η έκκλησή μας θα τη δημοσιεύσουμε στα μέσα ενημέρωσης της Ν. Αφρικής!

ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΩΡΑ

Ο Πούτιν είναι σίγουρος πως δεν θα τον συλλάβουν. Γι’ αυτό σχεδιάζει ταξίδι στη Ν. Αφρική τον Αύγουστο, παρόλο που η κυβέρνηση της χώρας έχει νομικό καθήκον να τον συλλάβει. Θα είναι νίκη για την ατιμωρησία σ’ όλο τον κόσμο αν πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι!

Αλλά έχουμε μια ευκαιρία. Η Νοτιοαφρικανική κυβέρνηση φαίνεται διχασμένη ως προς το πώς πρέπει να κινηθεί, και μια μαζική παγκόσμια κατακραυγή μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Βοήθησε να συγκεντρώσουμε 1 εκατομμύριο φωνές για να ζητήσουμε απ’ τη Ν. Αφρική να ξεκαθαρίσει στον Πούτιν πως αν πατήσει πόδι στη χώρα, θα συλληφθεί. Όταν η έκκληση αποκτήσει δυναμική, θα παραδώσουμε τις φωνές μας απευθείας στον πρόεδρο της Ν. Αφρικής και στις εφημερίδες της χώρας! Υπόγραψε και διάδωσε παντού την έκκληση για δικαιοσύνη. Η απόφαση λαμβάνεται αυτή τη στιγμή. Υπόγραψε τώρα για να απαιτήσουμε απ’ τη Ν. Αφρική να πάρει το μέρος των παιδιών της Ουκρανίας αντί του Πούτιν, ξεκαθαρίζοντας πως θα συλληφθεί αν πατήσει πόδι στη χώρα!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 10:41
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση