Δευτέρα, 17 Απριλίου 2023 18:05

Ο Θαναθάκηθ του Αρκά και η ανάθταθη του Κυρίου

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

arkas2Όπως όλοι οι γελοιογράφοι έτσι και ο Αρκάς με το ιδιαίτερο στύλ του, αυτόν τον πετυχημένο συνδυασμό φράσεων και σκίτσων, έχει και καλές στιγμές και μέτριες και κακές, που προφανώς δεν είναι ίδιες για όλους όσους βλέπουν και διαβάζουν τις γελοιογραφίες του. Στο δια ταύτα, οι εύστοχες και ευφυείς στιγμές του που διεγείρουν ευχάριστα το πνεύμα οξύνοντας ταυτόχρονα το βλέμμα, για μένα υπερτερούν και γι'αυτό τον έχω κατατάξει στους καλούς μας γελοιογράφους.

Το καλό είναι πως έχει μία τεράστια παραγωγή που είναι αδύνατον να έχεις δει όλες τις γελοιογραφίες του, εκτός κι αν είσαι φανατικός αρκασικός, οπότε πάντα θα ελπίζεις ότι θα υπάρχουν κι άλλες να δείς. Και το άλλο είναι, πως αρκετές όταν τις ξαναβλέπω μία πνευματική ας πούμε ευχαρίστηση, την νιώθω πάλι, που και αυτό είναι κάτι που μετράει υπέρ του. 

 Η γελοιογραφία που θα εμφανιστεί πατώντας τον σύνδεσμο στο τέλος, δεν την έχω ξαναδεί, αλλά μάλλον δεν είναι πρόσφατη. Αυτό δεν στάθηκε αιτία να μην χαμογελάσω, παρόλο που κινείται στο γνωστό χιούμορ για την Ανάσταση του Χριστού, του τύπου, Χριστός ανέστη λέει ο ένας, ο παραδοσιακός, μαγκιά του, απαντά ο χιουμορίστας.

Μου την έστειλε πρωί πρωί η φίλη μου Αντωνία Β. που την ευχαριστώ. 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid028AgM9kscXZQHY3n4SJW8WCV5hTbFGNmM5LGmN1YuSfong7HmSjw8QaxZtGHfLfPCl&id=100005070214955   

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 07:37
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση