Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 17:44

«Alea jacta est» / Ο κύβος ερρίφθη! Δήλωσε ο Γιώργος Ιωακειμίδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής

Επιλέγουσα ή Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
ioakimidis1Ναι! Ο κύβος ερρίφθη -"alea jacta est" είναι η ακριβής φράση που αναφώνησε ο Ιούλιος Καίσαρας το 49 π.Χ. - με την απόφαση μου να διεκδικήσω στις εκλογές του Οκτωβρίου, το αξίωμα του Περιφερειάρχη Αττικής.
Το γεγονός ότι επέλεξα να ανακοινώσω στους δημοσιογράφους την απόφαση μου από το Ρέντη και όχι από κάποιο κεντρικό σημείο της Αθήνας μόνο τυχαίο δεν ήταν.
Το  συναισθηματικό φορτίο που κουβαλάνε οι μνήμες μου από την περίπου 30χρονη αφοσίωση μου στον τόπο που γεννήθηκα, αγάπησα και υπηρέτησα με πάθος και δημιουργική ενέργεια δεν μου άφηνε χώρο για άλλη επιλογή.
Και όχι μόνο... Αντικρίζοντας στο Village shopping and more δεκάδες συμπολίτες μου από το Ρέντη και τη Νίκαια που γέμισαν τους χώρους του κτιρίου για να σταθούν στο πλάϊ μου και με τα ζεστά τους λόγια να στηρίξουν την απόφαση μου να διεκδικήσω τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, με έκαναν σε ανθρώπινο επίπεδο να νιώσω συγκίνηση, δύναμη και πίστη για το καλό αποτέλεσμα στις εκλογές του Οκτωβρίου.
Ναι, λοιπόν, ο κύβος ερρίφθη, έθεσα με τον συνδυασμό «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης» την υποψηφιότητά μου στην κρίση των πολιτών όλης της Αττικής και στο όνομά τους ΔΙΕΚΔΙΚΩ την δυνατότητα να βελτιωθεί η ζωή τους στην καθημερινότητα, με ασφάλεια, προστασία, διαφάνεια και λογοδοσία.
«Δίνουμε τα χέρια» λοιπόν σ΄αυτό το νέο μου αυτοδιοικητικό ταξίδι που ελπίζω να σας έχω όλους κοντά μου.
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 16:32

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση