Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 17:03

Λαϊκή Συσπείρωση Κερατσινίου Δραπετσώνας: Επίσκεψη της βουλευτού Διαμάντω Μανωλάκου στο Κέντρο Υγείας Κερατσινίου

Επιλέγουσα ή Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

laikh-sysp-keratsiniΣτο Κέντρο Υγείας Κερατσινίου πραγματοποίησε περιοδεία η βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφια στη Β’ Πειραιά, Διαμάντω Μανωλάκου το πρωί της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου, όπου συνομίλησε με το προσωπικό

Το Κέντρο Υγείας το εγκαινίασε ο πρωθυπουργός τον Ιούλιο του 2021, ως πολυδύναμο με όλες τις ειδικότητες 24ωρης λειτουργίας για τις ανάγκες των δημοτών στο Κερατσίνι, τη Δραπετσώνα και το  Πέραμα, ώστε να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία Κρατικό και Τζάνειο.

Τελικά κορόιδεψε όπως και σε τόσα άλλα που αφορούν λαϊκές ανάγκες. Λειτουργεί 8 πρωί με 9 το βράδυ και μόνο από Δευτέρα ως Παρασκευή υποστελεχωμένο με λίγους μόνιμους και πολλούς μετακινούμενους γιατρούς. Οι ανάγκες των δημοτών στην Πρωτοβάθμια υγεία ανεκπλήρωτες και τα νοσοκομεία του Πειραιά να μην μπορούν να τις ικανοποιήσουν εξαιτίας των μεγάλων ελλείψεων. 

Καλούμε να είναι κριτήριο ψήφου και απάντησης, η υποβάθμιση της δημόσιας υγείας και ενίσχυση σε αυτούς που με αγώνες παλεύουν για την εξασφάλιση της, ισχυροποιώντας το ΚΚΕ.

Λαϊκή Συσπείρωση Κερατσινίου - Δραπετσώνας
fb: Στηρίζουμε "Λαϊκή Συσπείρωση" Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση