Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 16:43

Γ. Ραγκούσης: Πολύ θετικά νέα για τους πολίτες του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας από τη Βουλή!

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

naftha44Σήμερα, μετά από την κοπιώδη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, του Δημάρχου κ. Χρ. Βρεττάκου, των  Υπηρεσιών και ιδιαίτερα  της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, η Κυβέρνηση, απαντώντας στη Βουλή  στη σχετική Επίκαιρη Ερώτηση του Γ. Ραγκούση, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄ Πειραιά, υποχρεώθηκε τελικά να δεσμευτεί για τα ακόλουθα:

Την ερχόμενη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε  ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσας, για τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας πρόκειται να ενταχθούν στο Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης"  έργα συνολικού προϋπολογισμού 9,5 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή  του Παιδικού Σταθμού, καθώς και για την κατασκευή  του Πολυχώρου Πολιτισμού -Αθλοπαιδιών και διαμόρφωσης  περιβάλλοντος χώρου στην περιοχή «ΝΑΦΘΑ».

Απαντώντας ο κ. Ραγκούσης,  χαρακτήρισε πολύ σημαντική αυτή την εξέλιξη για τους πολίτες του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας , σημειώνοντας ωστόσο, ότι δεν θα έπρεπε να χρειαστεί να υποβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Επίκαιρη Ερώτηση, για να πάρουν οι κάτοικοι και ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας αυτά που πραγματικά και με βάση όλα τα κριτήρια δικαιούνται. 

Δείτε εδώ το βίντεο: https://youtu.be/i8Y65DzlCh0​  

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 16:48

Σχόλια   

0 # Μανόλης Γλαμπεδάκης 22-01-2023 19:31
Δεν καταλαβαίνω.
Λόγω της επίκαιρης ερώτησης του αντιπαθούς βουλευτού εντάχθηκαν τα έργα στο Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης",
ή λόγω της επίκαιρης ερώτησης μάθαμε ότι τα έργα εντάσσονται στο Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης";
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση