Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 10:19

Η μικρή μήκους ταινία του 1ου ΓΕΛ Κερατσινίου "φο μπιζού" κέρδισε το 2ο βραβείο στο 22ο φεστιβάλ camera zizanio

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

zizanioΔεν είναι τόσο ότι έχει βρει το κολάι η κινηματογραφική ομάδα του 1ου Λ.Κερατσινίου και βραβεύονται στο φεστιβάλ camera zizanio οι ταινίες της δημιουργώντας έτσι μία αξιέπαινη παράδοση. Το πιο πολύ είναι ότι οι μαθητές που έχουν φτιάξει αυτές τις ταινιούλες και οι καθηγητές που υποστηρίζουν τις προσπάθειές τους, έχουν αφομοιώσει ένα αρχαίο μάθημα, των αγαθών δηλαδή που κόποις κτώνται. Και όπως έχουμε μάθει μες τα χρόνια μία κινητήριος δύναμη των κόπων είναι το μεράκι. Κάπως έτσι μπήκαν στο χορό και φέτος τα παιδιά που απαρτίζουν την κινηματογραφική ομάδα και ολοκλήρωσαν την "φο μπιζού", την 8η ταινιούλα του λυκείου.

Το ωραίο είναι πως η ταινία αυτή κέρδισε το 2ο βραβείο στην κατηγορία μαθητών 17-20 ετών στο 22ο φεστιβάλ camera zizanio που διεξάγεται στον Πύργο Ηλείας. Η ευχή μας " συγχαρητήρια παιδιά και εις ανώτερα" είναι βεβαίως κλασσική, αλλά την εννοούμε.

Πατώντας  olympiafestival.gr θα εμφανιστεί η λίστα με όλα, τα πολλά, βραβεία του 25ου φεστιβάλ Ολυμπίας που διεξήχθει στις 3-10.12 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 19:33
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση