Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 22:55

Επίσκεψη του Α.Τσίπρα στο Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
dimker2To Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών του Δήμου Κερατσινιού-Δραπετσώνας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την παγκόσμια μέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών. Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρ. Βρεττάκος. Ο Α. Τσίπρας, συνομίλησε με τις εργαζόμενες του κέντρου και τις υπεύθυνες των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου επισημαίνοντας την ανάγκη, να σπάσει  η σιωπή και οι αιτίες που γεννούν την έμφυλη βία ενώ χαρακτήρισε απαραίτητη την ενίσχυση των δομών με ανθρώπινο δυναμικό και πόρους για να μπορέσουν να επιτελέσουν το έργο τους.
 Από την πλευρά τους οι εργαζόμενες του κέντρου αφού κατέδειξαν τις ανάγκες που υπάρχουν στη λειτουργία του κέντρου, επισήμαναν το γεγονός ότι το συγκεκριμένο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών προσφέρει τις υπηρεσίες του και υποστηρίζει, σαν μοναδική δομή μέχρι πρότινος, τις γυναίκες σε όλη τη Β’ Περιφέρεια Πειραιά, γεγονός πολύ σημαντικό για τις τοπικές κοινωνίες.
Μαζί με τον Α. Τσίπρα, το Κέντρο επισκέφτηκαν, η γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ράνια Σβίγγου καθώς και η Ειρηνή Αγαθοπουλου, βουλεύτρια και αναπληρώτρια τομεάρχισσα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ισότητας.
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 12:14

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση