Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 18:51

Μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση και αυθόρμητη πορεία αλληλεγγύης στου Ζωγράφου ενάντια στην έξωση της Ιωάννας Κολοβού

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

exosiΑνταπόκριση από Νεκταρία Ψαράκη και Γεωργία Κριεμπάρδη. Ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση δίνουν αλληλλέγγυες και αλληλέγγυοι αυτή την ώρα στην περιοχή του Ζωγράφου ενάντια στον πλειστηριασμό της πρώτης οικείας της Ιωάννας Κολοβού για 15 χιλιάδες. Η παρουσία του κόσμου απέτρεψε την έξωση της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου, ενώ αυτή την ώρα πραγματοποείται αυθόρμητη διαδήλωση.

Στη συγκέντρωση παραβρίσκονται πλήθος κόσμου, οργανώσεων και συλλογικοτήτων, οι οποίοι εξέφρασαν την υποστήριξή τους στη συνταξιούχο δημοσιογράφο, καθώς επιχειρήθηκε έξωση από την πρώτη κατοικία της τα ξημερώματα. Η παρέμβαση των αλληλέγγυων και του συνδικαλιστικού κινήματος απέτρεψε για τρίτη φορά την έξωση.

Στη συνέχεια ακολούθησε αυθόρμητη πορεία στους δρόμους Ζωγράφου – Ιλισίων, στην οποία προπορεύονται η Επιτροπή Φορέων και Σωματείων Ζωγράφου κατά της ακρίβειας και ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ζωγράφου, ενώ ακούγεται τα συνθήματα «Ούτε στην Αυηδου, ούτε πουθενά, τσάκιστε τα κοράκια σε κάθε γειτονιά» και «Του λαού τα σπίτια τα σώζει ο λαός, κανένας μόνος παντού ξεσηκωμός», με τους αλληλέγγυους να δηλώνουν πως θα απαντήσουν με οργανωμένη αντίσταση στη τρομοκρατία. Η πορεία ενημερώνει δια μικροφώνου για το χρονικό της έξωσης. 

Πηγή:  thepressproject.gr  

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση