Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 17:55

Εγγραφές για το Σχολείο Αλληλεγγύης Κερατσινίου και γενικά για τα αλληλέγγυα σχολεία ως επέκταση του σχολείου

Επιλέγουσα ή Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
sxolio alilegiis1Το Σχολείο Αλληλεγγύης Κερατσινίου συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια λειτουργίας. Σκοπός είναι να στηρίξουμε τις μαθήτριες και τους μαθητές γυμνασίου και λυκείου να ανταπεξέλθουν σε ένα ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό σύστημα. Στεκόμαστε δίπλα στο δημόσιο σχολείο που καλείται να παίξει τον εκπαιδευτικό και κοινωνικό του ρόλο σε πολύ δύσκολες συνθήκες.
Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο solidarityschoolkeratsini.wordpress.com/asklesson/ ή τηλεφωνικά στο 6934520157.Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις διαθεσιμότητες των εθελοντών.
 Το Σχολείο Αλληλεγγύης Κερατσινίου αποτελεί έναν χώρο συνάντησης ανθρώπων που μοιράζονται κοινές ανησυχίες, με αφορμή την κάλυψη της εκπαιδευτικής ανάγκης. δεν είναι δημοτική δομή, βασίζεται στην ενεργή συμμετοχή και την εθελοντική προσφορά και έχει τη στήριξη του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας για τη λειτουργία του. Όσοι/ες εθελοντές/ριες ενδιαφέρονται να διδάξουν μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο 6934520157 ή με μήνυμα στη σελίδα μας στα social media.
Πληροφορίες-εγγραφές:
τηλ. 6934520157
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Δε θέλουν να αποτελούν απλώς συμπλήρωση του σχολείου, αλλά επέκτασή του. Το Πανελλαδικό Συντονιστικό των Αλληλέγγυων Σχολείων είναι ένα δίκτυο δομών αλληλεγγύης και συλλογικοτήτων που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της παιδείας…
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 18:26

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση