Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 17:38

AVAAZ: Φωτιές ορατές απ’ το διάστημα / Στήριξε τον αγώνα για το μέλλον μας

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
avaaz15Φίλες και φίλοι
Δεν είναι άσκηση πυρκαγιάς.

Τεράστιες εκτάσεις του πλανήτη ψήνονται φέτος από καύσωνες που σπάνε ρεκόρ. Μανιασμένες πυρκαγιές - ορισμένες μάλιστα ορατές ακόμα κι απ’ το διάστημα - θερίζουν την Ευρώπη και την Αμερική. Κι η χειρότερη ξηρασία των τελευταίων 40 ετών στην Ανατολική Αφρική οδηγεί 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ανθρώπους σε υποσιτισμό.
 Καθώς ο πλανήτης καίγεται, ο χρόνος λιγοστεύει για να αποτρέψουμε μια ασύλληπτη καταστροφή για τη ζωή στον πλανήτη μας. Τα πάντα θα κριθούν απ’ το πώς η ανθρωπότητα θα ανταποκριθεί σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή – ακόμα κι η επιβίωσή μας.
 Δεν πρέπει να χάσουμε την ελπίδα μας. Οι λύσεις υπάρχουν. Αυτό που λείπει είναι η πολιτική βούληση, κι ο καλύτερος τρόπος για να αλλάξει αυτό είναι με κινητοποιήσεις.

Έτσι, τους επόμενους μήνες, Αβαζίτισσες κι Αβαζίτες σ’ όλο τον κόσμο θα βάλουμε τα δυνατά μας:
  • Στην Ευρώπη, θα οργανώσουμε μια τεράστια εκστρατεία για να πιέσουμε τις κυβερνήσεις να αντικαταστήσουν το ρωσικό φυσικό αέριο με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, μειώνοντας έτσι τα καυσαέρια, αλλά ΚΑΙ τα έσοδα με τα οποία το Κρεμλίνο χρηματοδοτεί τον πόλεμο. 
  • Θα κάνουμε ό,τι περνά απ’ το χέρι μας για να κερδίσουμε μια παγκόσμια συμφωνία-ορόσημο για την αντιμετώπιση της εξαφάνισης των ειδών σε μια ιστορική παγκόσμια σύνοδο κορυφής στο Μόντρεαλ, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα των αυτοχθόνων και προστατεύοντας το 50% του πλανήτη.
  • Και στις επερχόμενες εκλογές της Βραζιλίας, που μπορεί να κρίνουν το μέλλον του Αμαζονίου, η δυναμική μας ομάδα θα ξεκινήσει μια πρωτοποριακή εκστρατεία για να καταπολεμήσει την προεκλογική παραπληροφόρηση και να φέρει τον κόσμο στις κάλπες.
Εάν 5.000 από εμάς κάνουμε μια μικρή εβδομαδιαία δωρεά, μπορούμε να χρηματοδοτήσουμε αυτές τις δράσεις -- κι όσους περισσότερους πόρους συγκεντρώνουμε τώρα, τόσο μεγαλύτερος θα είναι κι ο αντίκτυπος που θα έχουμε!

Δεν έχουμε πολύ χρόνο – ξεκίνησε μια εβδομαδιαία δωρεά για να στηρίξεις αυτή την κρίσιμη προσπάθεια για να προστατέψουμε ό,τι αγαπάμε:
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 17:44
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση