Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 10:28

Δ.Τ Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας: Ξεκινά η ανακύκλωση για ρούχα και παπούτσια

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
anakiklosi2Ανακυκλώνουμε, φροντίζουμε για το περιβάλλον
και παράλληλα βοηθάμε συνανθρώπους μας!
Ο  Δήμος μας ξεκινά να δραστηριοποιείται και σε έναν άλλο τομέα ανακύκλωσης. Ως Δημοτική Αρχή πιστεύουμε ότι η ανακύκλωση και η επαναχρησιμοποίηση είναι μονόδρομος για το περιβάλλον. Πλέον με την αξιοποίηση νέου ανταποδοτικού προγράμματος ανακύκλωσης στον Δήμο μας ( με εταιρεία EASTWEST ), θα έχουμε την δυνατότητα εξασφάλισης πόρων για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου.
Καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη!
Η προσπάθειά μας έχει αποτέλεσμα και χρόνο με τον χρόνο αυξάνουμε τα ποσοστά ανακύκλωσης.Είμαστε βέβαιοι ότι οι δημότες μας θα αγκαλιάσουν κι αυτή μας την προσπάθεια για αυτό και αναμένουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
 Στο πλαίσιο αυτό εγκαταστήσαμε συστήματα ανακύκλωσης σε 50 σημεία της πόλης για να συλλέγουμε ρούχα, κουρτίνες, κουβέρτες, λούτρινα παιχνίδια και δερμάτινα είδη (ζώνες, παπούτσια, τσάντες κλπ). Υπάρχει πρόβλεψη να πυκνώσουμε ακόμα περισσότερο τα σημεία συλλογής ανάλογα με την πρόοδο του προγράμματος.
Τα σημεία συλλογής είναι τα εξής:
ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ: Γαληνού και Μπενάκη, Α. Γιαννουρή και Παπαφλέσσα, Πάρκο Πρεσσόφ, Μ. Κατράκη Δημοτικό Σχολείο, Γαληνού και Πάρνηθος, Ρ.Φεραίου και Μιλτιάδου
ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: Σηστού και Μπέρτου, Γαλιλαίου και Μακεδονίας, Μπέρτου και Δοξάτου, Περιάνδρου και Γοργοποτάμου, Δραγατσανίου και Μακεδονίας
ΑΜΦΙΑΛΗ: πλατεία Νίκης, Π.Φύσσα και Αμισού, Π.Φύσσα και Ξάνθου, Π.Φύσσα και Μαγνησίας, Βλαχερνών και Ψάχου, Ταϋγέτου και Α.Σικελιανού, Αμισού και Π.Π.Γερμανού, Περραιβού και Εσπερίδων, Περραιβού και Χαρίτων, Δεμερτζή και Έλλης, Πάρκο Σελεπίτσαρι, Λ.Σαλαμίνος και Α.Σικελιανού, Εμ.Μπενάκη - Πολιτιστικό Κέντρο «Μ.Μερκούρη»
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Βυζαντίου και Κολοκοτρώνη, Μ.Κιουρί και Παλληκαρίδη, Καισαρείας και Νεύτωνος, Εκκλησία Αγίου Γεωργίου
ΚΕΝΤΡΟ: πλατεία Κύπρου, πλατεία Λαού, Κωνσταντινουπόλεως και Ανακούς, Κωνσταντινουπόλεως και Θράκης
ΕΥΓΕΝΕΙΑ: πλατεία Ευγένειας, 25ης Μαρτίου και Χιλής, 25ης Μαρτίου και Πλαστήρα, 25ης Μαρτίου και Πραξιτέλους, Βυτινιωτού, Ελ.Βενιζέλου και Μοναστηρίου, Ελ. Βενιζέλου και Αναπαύσεως, Κομνηνών και Χρ.Σμύρνης
ΧΑΡΑΥΓΗ: Διγενή Ακρίτα και Μιαούλη, Δημοτικό Κολυμβητήριο, πλατεία Μισαηλίδη, Παλαιολόγου -5ο Νηπιαγωγείο
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: πλατεία Βάρναλη, πλατεία Κοσκινά, είσοδος Λιπασμάτων Υδατόπυργος, 25ης Μαρτίου και Κλαπανάρα, Αριστοτέλους και Καπετανίδου, Αγ. Παντελεήμονος και Καζαντζάκη.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 10:44
Ομάδα διαχείρισης

Τελευταία άρθρα από τον/την Ομάδα διαχείρισης

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση