Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 18:17

Η "σχεδία" Ιουλίου Αυγούστου από την Τετάρτη 29 Ιουνίου στους δρόμους της πόλης

Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

sxedia23Ενώ ταξιδεύουμε σε μια σύναξη πρωτοπόρων καλλιτεχνών στις καταλανικές ακτές,

αναδεικνύουμε τη σημασία των ονείρων στη ζωή μας,

μαθαίνουμε να συνδυάζουμε την αλληλεγγύη με την περιπλάνηση,

αλλά και να διαχωρίζουμε τον καλλιτέχνη από το έργο του.

 
«Μαργαριτάρι στο μαξιλάρι». Στα όνειρά μας όχι μόνο διατηρούμε τη συνείδησή μας, αλλά ακονίζουμε τις δεξιότητές μας, μας αποκαλύπτεται τι πραγματικά μας απασχολεί, ενώ ωθούμαστε και σε μια νέα πορεία ζωής. 
 
«Οι ξενώνες της δικαιοσύνης». Ο υπεύθυνος τουρισμός δεν καθιστά τη φτώχεια έκθεμα. Απεναντίας, ενδυναμώνει ουσιαστικά τις τοπικές κοινότητες, καταδεικνύοντας πώς η αλληλεγγύη συνυπάρχει με την περιπλάνηση. 
 
???? Γιάννης Ζινδριλής
«Τα βράχια της φαντασίας». Ο συγγραφέας Κώστας Ξ. Γιαννόπουλος μας ταξιδεύει σε μια σύναξη πρωτοπόρων καλλιτεχνών στις καταλανικές ακτές, μας εξηγεί πώς αυτή η παρέα καθόρισε την τέχνη του 20ου αιώνα, με ποιον τρόπο ο έρωτας συνυφαίνεται με το όνειρο, αλλά και γιατί η σκοτεινιά παίζει ένα ρόλο δημιουργικής μέθης.
 
 
???? Γιάννης Ζινδριλής
Η φετινή αγγλική «σχεδία», που θα βρίσκεται και εκείνη στους δρόμους της πόλης από την Τετάρτη 29 Ιουνίου, σαλπάρει για καλοκαιρινά ταξίδια με οδηγούς υπεύθυνου τουρισμού και ηθικής μόδας. Παράλληλα, μέσα από τις σελίδες της, μαθαίνουμε πώς να βλέπουμε μέσα από το φακό της ιστορίας, να απολαμβάνουμε τη λιακάδα στο βλέμμα μας, να καταρρίπτουμε το ιδεολόγημα της παντοδυναμίας των γονιδίων, να μετατρέπουμε τον πολιτισμό σε εργαλείο ανάσχεσης του υπερτουρισμού, αλλά και να εισερχόμαστε στο ασανσέρ της αρχαιότητας. 
 
Αυτά και άλλα πολλά στη διπλή καλοκαιρινή «σχεδία» Ιουλίου - Αυγούστου (τεύχος #102), που θα βρίσκεται από την Τετάρτη 29 Ιουνίου στους δρόμους της πόλης. Την ίδια μέρα, η φετινή αγγλική «σχεδία» (τεύχος #2) σαλπάρει για καλοκαιρινά ταξίδια με οδηγούς υπεύθυνου τουρισμού και ηθικής μόδας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση