Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 10:14

Ένα τραγούδι για την ΟΥΚΡΑΝΙΑ σήμερα 4.4 στις 10 μ.μ στην ΕΡΤ 1 με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τους άμαχους και τους πρόσφυγες της Ουκρανίας - Πώς μπορούμε να προσφέρουμε

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

musikokutiΟ τίτλος στα Ουκρανικά: Пісня про УКРАЇНУ сьогодні 4.4 о 22:00 на Music Box на ERT 1, щоб зібрати гроші для мирних жителів та біженців України - Як ми можемо запропонувати

Με ένα ξεχωριστό «Μουσικό Κουτί» σήμερα Δευτέρα 4 Απριλίου, στις 10 το βράδυ η ΕΡΤ, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ρένα Μόρφη και περισσότεροι από 40 καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τους άμαχους και τους πρόσφυγες της Ουκρανίας. Η εκπομπή θα αναμεταδοθεί και από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7. Βασικός στόχος της προσπάθειας είναι η ενίσχυση των δράσεων του Ερυθρού Σταυρού.

Η οικονομική βοήθεια για την Ουκρανία έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται από νωρίς το πρωί στις 5.30 σήμερα Δευτέρα 4.4 μέσω των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών της ΕΡΤ. Η σχετική πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι στην Τρίτη 5/4, 23.59. 

Τρόποι προσφοράς

 Οποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει

  • στον πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 14700,
  • απο κινητό με χρέωση 3,29 ευρώ είτε με κλήση , είτε με sms γράφοντας το αρχικό γράμμα Ο ( Ομικρον )
  • απο σταθερό , με χρέωση 3,14 ευρώ
  • Εαν κάποιος θέλει να προσφέρει μεγαλύτερο ποσό μπορεί να κάνει κατάθεση στον επίσημο τραπεζικό λογαριασμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που αναφέρεται παρακάτω. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στη συνέχεια θα διαθέσει το σύνολο του ποσού στον Ουκρανικό Ερυθρό Σταυρό, για τη στήριξη του ανθρωπιστικού του έργου.
  • karta3-1392x629
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 10:34
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση