Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 15:49

Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι με rapid tests από τον ΕΟΔΥ στου Καχραμάνογλου στο Κερατσίνι το Σάββατο 15.1 το πρωί και κάποια στατιστικά στοιχεία που αφορούν τους 5 δήμους του Πειραιά

Συντάκτρια 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

koronoios-test-1Στο πλαίσιο των δράσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 από τις 9:30 έως τις 15:00, θα διενεργηθούν δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ανίχνευσης SARS-COV-2 από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο εργοστάσιο Καχραμάνογλου που βρίσκεται στο Κερατσίνι επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 51.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν μέσω rapid tests σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας σας στο χώρο η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική. 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ.

Σ.Δ3η σήμερα στην Αττική η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά στα κρούσματα, 4η Πανελλαδικά στο Μ.Ο κρουσμάτων τις τελευταίες 7 ημέρες, και 6η στις 75 Περιφερειακές Ενότητες σε όλη την Ελλάδα, με την αναγωγή στους 100 χιλ. Τέλος στο σύνολο του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί στους 5 δήμους του Πειραιά και με τις δύο δόσεις το 45.3% όταν σε όλη την Ελλάδα το αντίστοιχο ποσοστό είναι 67%.

Ένα όντως μικρό μερίδιο της ευθύνης για το χαμηλό ποσοστό των εμβολιασμένων στους 5 δήμους του Πειραιά δεν την έχουν και οι δήμοι, στο μέτρο που δεν έχουν προσπαθήσει καθόλου, μα καθόλου, να πείσουν τους δημότες τους υπέρ του εμβολιασμού; Είμαι σίγουρος πια πως πιο πολύ τους ενδιαφέρουν (Δημ.Αρχή και Δημοτικές Παρατάξεις) οι ψήφοι των ανεμβολίαστων από το να θωρακίσουν τους ανθρώπους απέναντι στη covid - 19 σώζοντας έτσι ζωές.
Τέλος, όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν είναι ίδιες όλες οι δημοτικές αρχές, όπως και όλα τα τεστ. Λόγου χάρη στο θέμα των τεστ οι Δήμοι Νεαπόλεως-Συκεών, Χαλανδρίου και ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου πέτυχαν με διαγωνισμούς ή με συμφωνίες με συμβαλλόμενα εργαστήρια τη διενέργεια μοριακών τεστ (PCR) με 25, 26 και 27 ευρώ για τους δημότες τους.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 18:34

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση