Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 16:22

Τρεις καλές ειδήσεις από το Κερατσίνι που τις ψαρέψαμε στο fb στη σελίδα "Κερατσίνι Δραπετσώνα - η πόλη μας ανήκει"

Επιλέγων ή Συντάκτης 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
fb521η) Πρώτη δράση του νέου συλλόγου γονέων του Καλλιτεχνικού σχολείου Κερατσινίου Δραπετσώνας.
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με το σχολείο διοργάνωσε στα παιδιά του Καλλιτεχνικού σχολείου, μια ενημέρωση για την πανδημία.Την ενημέρωση έκανε η γιατρός-ενδοκρινολόγος του Δήμου Χαλανδρίου κα Χριστίνα Νίκα. Από τις 8:30 π.μ έως και τις 14:00 μ.μ η γιατρός συνοδευόμενη από το μέλος του Δ.Σ κο Θεολόγο Γκόγκο, επισκέφτηκε όλες τις τάξεις του σχολείου και ενημέρωσε τα παιδιά για τον κορωνοιό , τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνουμε και για το εμβόλιο σε κάθε τάξη έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση, τα παιδιά έθεσαν εύστοχες ερωτήσεις οι οποίες απαντήθηκαν όλες από τη γιατρό. Έχουμε την άποψη ότι τέτοιες δράσεις είναι χρήσιμες και απαραίτητες στα παιδιά μας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχιστούν με τον ίδιο ζήλο και στο μέλλον.
fb502η) Το σημερινό μάθημα του Μάριου Μάζαρη, δασκάλου του 13ου Δημοτικού σχολείου Κερατσινίου, ήταν αφιερωμένο στην 8χρονη Όλγα.
Είναι αρκετές οι φορές που ένας μαθητής, μια μαθήτριά μου κτυπάει σε ένα διάλειμμα, είτε ο ίδιος, η ίδια, είτε κτυπούν κάποιον άλλον. από αμέλεια, κατά λάθος, δεν τον είδα κύριε, μου λένε, έτρεχα, έτρεχε, σκόνταψε, σκόνταψα, δεν το έκανα επίτηδες, μου λένε και ρωτάω σχεδόν απ’ την αρχή Ρώτησες αν είναι καλά ; ζήτησες συγγνώμη ;
Τις περισσότερες φορές κανείς δε ζητάει συγγνώμη σε κανέναν, κανείς δε ρωτάει κανέναν αν είναι καλά, αν θέλουν βοήθεια, να σηκωθούν, αν κτύπησαν, αν πρέπει να φωνάξουν κάποιον. Κι όλο τους λέω Μίλα στον άλλον, δώσε του το χέρι, κι ας μην έφταιξες. η είδηση του θανάτου του 8χρονου κοριτσιού είναι το Μίλα που θέλω κάθε μέρα να τους λέω: νοιάξου, ρώτα, δώσε ένα χέρι. Σήμερα λοιπόν με αυτό το χέρι κάναμε μάθημα, αυτό με τα γράμματα, τα Ο , τα Λ, τα Γ, τα Α πάνω του. Όλα θα έπρεπε να λένε για αγάπη, όλοι (θα έπρεπε να) λέμε για αγάπη, χωρίς προϋποθέσεις, χωρίς καταγωγές, χωρίς περιγραφές. αλλιώς, ποιο σχολείο θα έχει νόημα ύπαρξης, ποιο σπίτι και ποια ζωή· βοηθήστε και κοιτάξτε μετά το ποιον, αν έχει κάποιο νόημα κι αυτό·
 fb513η) Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΤΣΕΡΙΔΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ
Θερμά συγχαρητήρια στον Άγγελο Βετσερίδη, μαθητή Γ’ Λυκείου, του 4ου ΓΕΛ Κερατσινίου και Πρωταθλητή του Ζίου Ζίτσου, ο οποίος πριν λίγες μέρες κατέκτησε στην κατηγορία του (-18, +81 κιλά) το χρυσό μετάλλιο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Ο Άγγελος παρά τη μικρή του ηλικία, με την πολύτιμη βοήθεια του προπονητή του Μόρφη Καρνέση, έχει επιτύχει συνεχείς διακρίσεις τα τελευταία χρόνια τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, αποτελώντας ένα λαμπρό παράδειγμα για όλα τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό, δείχνοντας μας πως όταν κάνεις αυτό που αγαπάς και μοχθείς πολύ, ο δρόμος της επιτυχίας είναι μπροστά σου.
Άγγελε και πάλι συγχαρητήρια, συνέχισε με τις επιδόσεις σου να μας γεμίζεις χαρά και περηφάνια.
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 19:13
Λάκης Ιγνατιάδης

Ραβδοσκοπία ατζαμή

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση